Zaboravan Posted November 16 Posted November 16 Jbt ko je pobedio... https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/77483/evroliga-10-kolo-partizan-pobedio-olimpiju-milano/vest 4
MeanM@ Posted November 16 Posted November 16 Mića napisao pola teksta prepodne, smorio se nakon poraza i zaboravio da sredi. 2
kralj Posted November 16 Posted November 16 Ja ću da valjam Free Bradilko majice i ostali mrč, tako da ide riport.
Nikodije Posted November 16 Posted November 16 3 minutes ago, Eleniko said: Rezerviši jednu za mene, L L zbog serije poraza kkp pa se solidarišeš? 6
Nikodije Posted November 16 Posted November 16 (edited) Za mene L L L L L L Edited November 16 by Nikodije 2
bradilko Posted November 16 Posted November 16 4 hours ago, Nikodije said: Nemoj da ulaziš na ovaj topik ako si toliko osetljiv i ne možeš da podneseš sprdnju prema takvim glupostima kao što su sportski klubovi, jebo te ja tako frustriran. nisam ja posebno osetljiv nego si ti nevaspitan ili ovde sebi dajes oduska. a idi jebi tamo gde treba.
Ratamahatta Posted Saturday at 20:28 Posted Saturday at 20:28 Ritis Gitis i Augustas zvuci kao nacisticki Kanda Kodza i Nebojsa 7
smooth.Op Posted Saturday at 20:28 Posted Saturday at 20:28 U sledećoj će da se javi Donatas da veruje u čudo i onda su sve pokrili 1
Tresko Posted Saturday at 20:59 Posted Saturday at 20:59 Quote "Šta je Panter uradio i osvojio sa Partizanom da ima onakav doček? On je glavni krivac" Vlade Đurović je analizirao probleme Partizana koji se nalazi u ozbiljnoj rezultatskoj krizi. Pazi ovog imbecila koji viri iz čovićevog dupeta. Pa koji si ti kurac uopšte da bilo šta govoriš o košarci i košarkašima? Kakvo govno on i onaj smrad jakovljević. 2 1 1
booyaka Posted Saturday at 21:15 Posted Saturday at 21:15 Stvarno sramota da priča tako o potencijalnom srpskom reprezentativcu
Recommended Posts