Jump to content
IGNORED

Pomozi bratu grobaru!

MiddleClass

Recommended Posts

Posted

Ogrejaće srca navijača u punoj Areni, Grba neće morati ni da uključuje grejanje.

On serious side, problem KKP ove sezone je nedostatak hijerarhije, ne zajebavajte me sa izborom Vanje za kapitena, mislim fin je dečko, ali da on bude neki autoritet bilo kome - zaboravite.

Drugi problem je upitna selekcija, previše igrača su diskutabilnog kvaliteta za EL, i treće, ista stvar kao proteklih sezona nameće se uloga nekim igračima u kojoj se oni ne osećaju komforno.

• Tužno 1
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nikodije

236

• Eleniko

137

• Filozof manijak

96

• Tresko

82

Posted
Just now, booyaka said:

Ogrejaće srca navijača u punoj Areni, Grba neće morati ni da uključuje grejanje.

On serious side, problem KKP ove sezone je nedostatak hijerarhije, ne zajebavajte me sa izborom Vanje za kapitena, mislim fin je dečko, ali da on bude neki autoritet bilo kome - zaboravite.

Drugi problem je upitna selekcija, previše igrača su diskutabilnog kvaliteta za EL, i treće, ista stvar kao proteklih sezona nameće se uloga nekim igračima u kojoj se oni ne osećaju komforno.

ovo kao da je vucic napisao  kad je u modu kosarkaskog trenera.

• -1 1
Posted
Just now, bradilko said:

ovo kao da je vucic napisao  kad je u modu kosarkaskog trenera.

Možda tebi tako izgleda, ali to i dalje ne znači da nije tačno.

• Tužno 1
Posted

E da, postoji i četvrti razlog, nepotizam.

Posted

Hladna arena i stegnute ruke = povreda? :D 

Posted

ispuzi iz vas covic i te posalice

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Vanjica je nešto jači kapiten od Zagorca. Još jedan omen, osim uvodne filharmonije, da ova Bursa sezona ide niz vodu. Sledeća, gde Bonga nosi traku, obećaje f4 aspiracije.

Izvinjavam se što ovim analitičnim i ozbiljnim postom ružim ovu šaljivu temu.

• Hvala 1
Posted

Ključno je da Želimir nabavi neki tupe.

Oćelavio ružno, navlači dlaku sa potiljka na zaliske. Bruka.

Posted

e ovako se džinksuje, rispekat

3 minutes ago, Kreator said:

Danas nema izgovora - mora pobeda. Nema ; slaba bešika, nismo imali sreće, kakilo nam se, piškilo nam se, smetaju mi uzdasi u hali i mrmljanja kad se promaši ili izgubi lopta, ljubičasti parket, hladno nam je, toplo nam je, jao uzbudljiv finiš dobiću proliv. Samo pobeda. Kako? Željko i ekipa su plaćeni za to, to im je posao - dosta puta uzastopno su fejlovali u svom poslu - vreme je da odrade posao kako treba.

U slučaju nedajbože poraza - rezovi ili dovođenje pod hitno centra i jednog "Nanelija".

Posted

Glasam za rezove. Možda da promene ceo tim, to još niko nije uradio.

Posted

ima li interesovanja za humanitarnu akciju foruma

udruženje +1

predlažem naslov

da kkp igra kompletan

grejalica-sa-halogenim-i-karbon-grejacim

• +1 2
Posted
4 minutes ago, Nikodije said:

Glasam za rezove. Možda da promene ceo tim, to još niko nije uradio.

Može, ali Balša da ostane.

Posted

Najlepše želje braći grobarima večeras, vreme je da se prekine niz poraza. Neka vaši momci popiju malo, biće precizniji ako im zadrhti ruka.

IMG_20241114_173958.jpg.1b294190af052510b9c35495df4063ec.jpg

Posted

Zna li neko oćel igrati Mirotočivi Litijaš ili i dalje vuče onu upalu jajnika od pre godinu dana?