pantelia Posted November 13 Posted November 13 47 minutes ago, Ted said: fun fact, Balša i Petrušev navijaju za Partizan I Breskvica 1
ZokiAsov Posted November 13 Posted November 13 1 hour ago, Ted said: fun fact, Balša i Petrušev navijaju za Partizan Ne znam za balsu al ovaj se bas javno ofirao... 2
booyaka Posted November 13 Posted November 13 Deluje mi da je Robija izgubio svlačionicu, i to ne pišem da bih provocirao, zaista tako mislim. Pred početak drugog poluvremena je izašao i rekao da ne zna zašto mu igrači nemaju energiju. To mi liči na nekog ko nema rešenje. 1 1
Eleniko Posted November 13 Posted November 13 pa neka proveri prvo svoju energiju pa nek kenja igračima nego jel daje ostavku noćas ili se uzda u mesinu ko će voditi kkp protiv roma da li se dulo sinoć kandidovao kod miklje mislim da bi to bilo dobro za promene u srbiji, sinergija tribine i klupe
pbg12345 Posted November 13 Posted November 13 sve bolji partizan ptanje dana kada ce poceti dobijati neizvesne zavrsnice
booyaka Posted November 13 Posted November 13 Ma ovi se previše otpustili, kad je groblje došlo na -1 nisu postigli poen do kraja utakmice. 1
Eleniko Posted November 13 Posted November 13 Ništa nije bilo neizvesno Inače KKP ko Hilari Klinton 2016. Dobili tri četvrtine, izgubili tekmu. 1
booyaka Posted November 13 Posted November 13 Uvek je lepo kad masni žabar izgubi. Čak bih voleo da Partizan bude ispred Žalgirisa koliko su mi odvratni. 1
MeanM@ Posted November 13 Posted November 13 6 hours ago, sigurnost said: I pokojni Džo Stramer. Realnost nije briga na koju se gtr obazire
Recommended Posts