Nikodije Posted November 12 Posted November 12 Nego jbt šta se Sfero toliko navrzao na Obradoviće. Sačuvajte bar Bilju Obradović daleko od njega
booyaka Posted November 12 Posted November 12 12 minutes ago, copkillah said: koliko treba da budeš nesrećan u životu da emocije jedne maloletne klinke smatraš krindžom Naravno da je nesrećna klinka kad navija za Partizan
Ted Posted November 13 Posted November 13 9 hours ago, Nikodije said: Nego jbt šta se Sfero toliko navrzao na Obradoviće. Sačuvajte bar Bilju Obradović daleko od njega bezobrazno i bezosećajno.......kao da ne znaš da smo koliko pre par dana davali godinu dana od poslednje dobijene neizvesne završnice u EL (Fener u Bgd) šta sve neće čovek da pročita ovde
booyaka Posted November 13 Posted November 13 Fun fact: Filip Petrušev i Balša Koprivica su isto godište.
Кристофер Лумумбо Posted November 13 Posted November 13 U jbt, stavrno dobra informacija, kad su igrali zajedno u u18 repki mislio sam da je razlika 5 godina. 1
Eleniko Posted November 13 Posted November 13 (edited) fokusirajmo se na ono važno, pozdrav igraču koji je izbacio kkp sa f4 pre 2 godinice Edited November 13 by Eleniko
booyaka Posted November 13 Posted November 13 5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: U jbt, stavrno dobra informacija, kad su igrali zajedno u u18 repki mislio sam da je razlika 5 godina. Nije loše podsetiti neke s vremena na vreme. 1
Кристофер Лумумбо Posted November 13 Posted November 13 Sto, za spomenar? Miskovic, Pecarski , Momirov i Aleksa Uskokovic su bili glavni igraci tog tima, upisi i to u spomenar. 2
shimpu Posted November 13 Posted November 13 Lesor i Petrusev mozda nisu isto godiste, ali su zato ista kategorija u boksu
Кристофер Лумумбо Posted November 13 Posted November 13 Fun fact, voyage i breskvica su godinu dana MLADJI od balse i petruseva. 1
Eleniko Posted November 13 Posted November 13 i da se ne lažemo, ice-t i flavor flav iz public enemy nego mi nije fotka pri ruci... 1 1
booyaka Posted November 13 Posted November 13 Navija i Danguba, pa je jedino u KKCZ ličio na EL košarkaša.
Recommended Posts