November 12, 2024Nov 12 Nego jbt šta se Sfero toliko navrzao na Obradoviće. Sačuvajte bar Bilju Obradović daleko od njega
November 12, 2024Nov 12 12 minutes ago, copkillah said: koliko treba da budeš nesrećan u životu da emocije jedne maloletne klinke smatraš krindžom Naravno da je nesrećna klinka kad navija za Partizan
November 13, 2024Nov 13 9 hours ago, Nikodije said: Nego jbt šta se Sfero toliko navrzao na Obradoviće. Sačuvajte bar Bilju Obradović daleko od njega bezobrazno i bezosećajno.......kao da ne znaš da smo koliko pre par dana davali godinu dana od poslednje dobijene neizvesne završnice u EL (Fener u Bgd) šta sve neće čovek da pročita ovde
November 13, 2024Nov 13 U jbt, stavrno dobra informacija, kad su igrali zajedno u u18 repki mislio sam da je razlika 5 godina.
November 13, 2024Nov 13 fokusirajmo se na ono važno, pozdrav igraču koji je izbacio kkp sa f4 pre 2 godinice Edited November 13, 2024Nov 13 by Eleniko
November 13, 2024Nov 13 5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: U jbt, stavrno dobra informacija, kad su igrali zajedno u u18 repki mislio sam da je razlika 5 godina. Nije loše podsetiti neke s vremena na vreme.
November 13, 2024Nov 13 Sto, za spomenar? Miskovic, Pecarski , Momirov i Aleksa Uskokovic su bili glavni igraci tog tima, upisi i to u spomenar.
November 13, 2024Nov 13 Lesor i Petrusev mozda nisu isto godiste, ali su zato ista kategorija u boksu
November 13, 2024Nov 13 i da se ne lažemo, ice-t i flavor flav iz public enemy nego mi nije fotka pri ruci...