Nikodije Posted November 12 Posted November 12 Meni ova slika iskočila na tviteru. Skoro da me obuzela seta kad uporedim Dulovu ondašnju partizanštinu i ovaj Robijin besmisao.
Eleniko Posted November 12 Posted November 12 na sk1 odma posle ciganskog labudovog jezera u monaku kreće intervju miklje sa dulom vujoševićem ne znam da li je to neka poruka dulo kaže da će željko da uigra tim ja gledam sa znatiželjom, dulo mi je komša, nije jednom bembarom olupao oplatu zgrade u njegoševoj evo sad proglašava baka praseta za mikljinog kolegu, postaje zanimljivo
Eleniko Posted November 12 Posted November 12 kad naiđete na govno, to je gete govorio nemojte da ga gazite, samo ćete da ga raširite pa će više da smrdi
bradilko Posted November 12 Posted November 12 25 minutes ago, Eleniko said: na sk1 odma posle ciganskog labudovog jezera u monaku kreće intervju miklje sa dulom vujoševićem ne znam da li je to neka poruka dulo kaže da će željko da uigra tim razumi kako cigansko a labudje jezero?? ne ide cigansko ide labudje mudo tj mudo labudovo
booyaka Posted November 12 Posted November 12 47 minutes ago, Eleniko said: na sk1 odma posle ciganskog labudovog jezera u monaku kreće intervju miklje sa dulom vujoševićem ne znam da li je to neka poruka dulo kaže da će željko da uigra tim ja gledam sa znatiželjom, dulo mi je komša, nije jednom bembarom olupao oplatu zgrade u njegoševoj evo sad proglašava baka praseta za mikljinog kolegu, postaje zanimljivo Oni biraju trenere po tome da li ne znaju da voze. Je l' da da je vrh fora? Inače zamišljam Miklju kako izgovara baka prase, opa baš me krenulo 1 1
Eleniko Posted November 12 Posted November 12 a što je pomenut baka prase uopšte? ne valja mu gurmanska ili palačinkara, šta li je
Eleniko Posted November 12 Posted November 12 17 minutes ago, bradilko said: razumi kako cigansko a labudje jezero?? ne ide cigansko ide labudje mudo tj mudo labudovo ne reče šta radiš u lionu ideš da podržiš asvel? ili si promenio stranu, što se mene tiče primljen si 1
booyaka Posted November 12 Posted November 12 2 minutes ago, Nikodije said: Pogrešio si topic ovo treba na Cringe
Eleniko Posted November 12 Posted November 12 (edited) no ipak ovo.... Edited November 12 by Eleniko 2
copkillah Posted November 12 Posted November 12 46 minutes ago, booyaka said: Pogrešio si topic ovo treba na Cringe koliko treba da budeš nesrećan u životu da emocije jedne maloletne klinke smatraš krindžom
Nikodije Posted November 12 Posted November 12 Just now, copkillah said: Princ Vilijam? Grobarski princ od Monaka Albert
copkillah Posted November 12 Posted November 12 1 minute ago, Nikodije said: Grobarski princ od Monaka Albert Dokle god nije samo princ Albert, dobro je
Recommended Posts