kud u maglu Simoviću Posted November 12 Posted November 12 ovaj topik ima tarapeutsko dejstvo trebalo bi zatražiti neku finansijsku stimulaciju od ministarstva zdravlja bar server da plate mesec dana
Nikodije Posted November 12 Posted November 12 Kad me pitaju da li bih radije milion evra u kešu ili harem sa 72 device, pa onda ja izaberem iako neću dobiti nijedno 1
napadaj Posted November 12 Posted November 12 56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovaj topik ima tarapeutsko dejstvo trebalo bi zatražiti neku finansijsku stimulaciju od ministarstva zdravlja bar server da plate mesec dana Bolje neke vaučere za banje, deluje da je to ovde potrebnije. 1 1
Nikodije Posted November 12 Posted November 12 Dajte da pomognemo napadaju, stalno nešto kuka na ovom topiku umesto da se pridruži. Ovo sa Mijatom je mnogo komično, tu je Žoc, materijala koliko nećeš. 1
napadaj Posted November 12 Posted November 12 @Nikodije: ti bi mogao da nas postedis svog kursadzijskog humora i ironije bar na ovom topiku
Milošica Posted November 12 Posted November 12 6 minutes ago, Nikodije said: Dajte da pomognemo napadaju, stalno nešto kuka na ovom topiku umesto da se pridruži. Ovo sa Mijatom je mnogo komično, tu je Žoc, materijala koliko nećeš. Kvotuj me da me napadaj skine sa ignora
Lord Stef Posted November 12 Posted November 12 21 hours ago, Nikodije said: - brt, divi tabelu - šta je bre ovo - grobari 5-3 - zar nisu 2-6 - ovo je izgleda neka realna tabela - lol - lol E ali i deluju kao likovi koji u razgovoru zapravo izgovaraju lol 1
John Coltrane Posted November 12 Posted November 12 Nije valjda već splasnuo hajp oko dolaska Mijata?! 1
Nikodije Posted November 12 Posted November 12 55 minutes ago, John Coltrane said: Nije valjda već splasnuo hajp oko dolaska Mijata?! Sad sam gledao "Oko", Mijat bio gost, naježio sam se kakva ludačka energija. 1
John Coltrane Posted November 12 Posted November 12 51 minutes ago, Nikodije said: Sad sam gledao "Oko", Mijat bio gost, naježio sam se kakva ludačka energija. Do qrca sad moram vratiti mrski javni servis. Jel pričao kako je bio sportski direktor Real Madrida?
Nikodije Posted November 12 Posted November 12 2 minutes ago, John Coltrane said: Do qrca sad moram vratiti mrski javni servis. Jel pričao kako je bio sportski direktor Real Madrida? Da, kaže da su bili u totalnom raspadu kad je on došao, a onda je on zasukao rukave i napravio čudo.
Recommended Posts