Mindaugas Žukauskas Posted November 11 Posted November 11 Nikolu Kalinića je krstio sv. Matej u reci Air Jordan 2 1 1 1
Nikodije Posted November 11 Posted November 11 "Dobar dan, ja sam Predrag Mijatović, funkcioner iz Zabjela kod Podgorice"
Eleniko Posted November 11 Posted November 11 (edited) @Mindaugas Žukauskas pogrešio si temu ali ti opraštamo, stres je veliki a mi smo dobri ljudi Edited November 11 by Eleniko
copkillah Posted November 11 Posted November 11 Kad bi i ostali gani shvatali ovu temu kao Nikodije, umesto što su bitter, gde bi nam bio kraj.
Eleniko Posted November 11 Posted November 11 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za braću nikodija i emotika opa, geri ipak uplatio uplata legla evroliga objavila u nastavku biće i bolje suđenje
Nikodije Posted November 11 Posted November 11 - brt, divi tabelu - šta je bre ovo - grobari 5-3 - zar nisu 2-6 - ovo je izgleda neka realna tabela - lol - lol 1 2
shimpu Posted November 11 Posted November 11 - brt, kad bi svi na ppp-u shvatali temu kao nikodije, gde bi nam bio kraj - brt, meni je omiljeni forumas shimpu 2
Nikodije Posted November 11 Posted November 11 22 minutes ago, copkillah said: gde bi nam bio kraj. 5 minutes ago, shimpu said: gde bi nam bio kraj ...da nije tako blizu
shimpu Posted November 11 Posted November 11 - brt, meni je omiljeni forumas shimpu - brt, i meni, dopisivali smo se jednom prilikom 1
MiddleClass Posted November 11 Author Posted November 11 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/saznajemo-srdjan-jovanovic-opet-pao-na-uefa-testu/
napadaj Posted November 11 Posted November 11 Prema poslednjim informacijama sa lica mesta, Srđan Jovanović ponovo je pao na proveri i nije uspeo da istrči test do kraja. Nezvanično, u pitanju je povreda, zbog čega beogradski sudija neće suditi u UEFA takmičenjima do kraja godine.
Recommended Posts