Nikodije Posted October 31 Posted October 31 2 minutes ago, Eleniko said: Ja bi platio da budem izdavač ovoga Koliko traži Koliko god da traži malo je za ovo štivo. Dosta se ćutalo na temu propagandnog rata protiv Partizana. 2
Nikodije Posted October 31 Posted October 31 Prvi potez Rasima Ljajića u FKP.... ...dovođenje Adema Ljajića. Jbt duže je Nebojša Čović čekao sa dovođenjem Filipa u KKCZ. 4
napadaj Posted November 1 Posted November 1 Ja ne znam šta se tebi desi kad uđeš na ovu temu, na drugim si duhovitiji Ovde kao da ti izvade mozak pre nego što kreneš da udaraš po tastaturi 1 2 1
Nikodije Posted November 1 Posted November 1 47 minutes ago, napadaj said: Ja ne znam šta se tebi desi kad uđeš na ovu temu, na drugim si duhovitiji Ovde kao da ti izvade mozak pre nego što kreneš da udaraš po tastaturi
Nikodije Posted November 1 Posted November 1 Posle mesec dana mrdnuo iz Beograda i već kuknjava, ali nije alibi
Tresko Posted November 1 Posted November 1 2 hours ago, napadaj said: Ja ne znam šta se tebi desi kad uđeš na ovu temu, na drugim si duhovitiji Ovde kao da ti izvade mozak pre nego što kreneš da udaraš po tastaturi Kako mogu da mu izvade nešto što nema.
Nikodije Posted November 1 Posted November 1 Posle Prvoslava Perića, koji je prošle godine krojio tim kkp, sve češće se oglašava i muhamedanska struka sa konstruktivnim kritikama. 1 1
Nikodije Posted November 1 Posted November 1 ...beogradska nadbiskupija zasad se ne oglašava na temu loše igre kkp, a ni zbog sramnog prekrajanja istorije u prostorijama JSDP i sklanjanja slike dr Tuđmana. 1
*edited by mod Posted November 1 Posted November 1 On 11. 10. 2024. at 23:59, Nikodije said: Zastanimo za trenutak i pogledajmo koga je Ostoja junior našao da prognozira nastavak EL i Zvezdinu kataklizmu. Ritis Višniauskas, dame i gospodo. On je verovao. FBB, FCB zbunio se čovek ili samo nije računao da će da vas pokradu u Beogradu uz vašu dominaciju u Turskoj. Za Kaunas je znao da nećete do pobede, niste niprije
*edited by mod Posted November 1 Posted November 1 On 11. 10. 2024. at 23:59, Nikodije said: Zastanimo za trenutak i pogledajmo koga je Ostoja junior našao da prognozira nastavak EL i Zvezdinu kataklizmu. Ritis Višniauskas, dame i gospodo. On je verovao. FBB, FCB zbunio se čovek ili samo nije računao da će da vas pokradu u Beogradu uz vašu dominaciju u Turskoj. Za Kaunas je znao da nećete do pobede, niste niprije
Eleniko Posted November 1 Posted November 1 1 hour ago, copkillah said: Gde si Nikodije sad kad je najteže Čovek je, žao mu vas je. Ozbiljan sam.
booyaka Posted November 1 Posted November 1 4 minutes ago, Eleniko said: Čovek je, žao mu vas je. Ozbiljan sam. "Kako napraviti EC tim sa 20+ meleona jura" by Robija, novi bestseler uskoro u svim knjižarama.
Recommended Posts