Milošica Posted October 30 Posted October 30 Just now, Filozof manijak said: Nije valjda?! Ja mislio Olivera Kovačević. Misli na Vučelinog sina, mada to valjda i nije neka tajna.
Nikodije Posted October 30 Posted October 30 Znači stvarno je Tuđman bio predsednik JSDP? Ja sve ove godine mislio da je to neka maderaška podvala. Baš je lijep 1 1
zmanic Posted October 30 Posted October 30 (edited) Neznaš ni pravi razlog prelaska sa belih na c/b dresove??? Edited October 30 by zmanic
Nikodije Posted October 30 Posted October 30 Btw pravda za Njofru. U Srbiji postoji ogroman jugoslovenski potencijal još uvek, ne vidim zašto i Njofra ne bi bio rehabilitovan jednog dana. Ovo je zemlja u kojoj masa ljudi i dalje slavi zločinca JB Tita, a taj je ubio daleko više Srba nego Tuđman. 1 1
Eleniko Posted October 30 Posted October 30 Nije realno da ste skinuli Njofru kad ovoliko volite litvanske ustaše 1
ZokiAsov Posted October 30 Posted October 30 2 hours ago, Nikodije said: Btw pravda za Njofru. U Srbiji postoji ogroman jugoslovenski potencijal još uvek, ne vidim zašto i Njofra ne bi bio rehabilitovan jednog dana. Ovo je zemlja u kojoj masa ljudi i dalje slavi zločinca JB Tita, a taj je ubio daleko više Srba nego Tuđman. Ili njegov izvrsitelj Penezic od miloste Krcun 1
kud u maglu Simoviću Posted October 30 Posted October 30 2 hours ago, Eleniko said: Nije realno da ste skinuli Njofru kad ovoliko volite litvanske ustaše
Eleniko Posted October 31 Posted October 31 13 minutes ago, Nikodije said: Ja bi platio da budem izdavač ovoga Koliko traži
Recommended Posts