Nikodije Posted August 22 Posted August 22 1 minute ago, copkillah said: Ne, stvarno, koliko je bio kažnjen od strane kluba? pojma nemam, verovatno mu je dodata lova da kupi nesto jace. 3 1
Eleniko Posted August 22 Posted August 22 Mi smo oduvek ulagali u naše snage Nismo puštali da se suše pa da ih zajebemo
ToniAdams Posted August 23 Posted August 23 4 hours ago, Nikodije said: Bezobzira na prirodu ovog podforuma i ove teme, odavno želim da primetim koliko je čestiti Mustafa Jusuf ogavan lik 1
MiddleClass Posted August 23 Author Posted August 23 "Takođe, za ostvarene rezultate u prethodne dve sezone je primio i pripadajuće premije na koje su obračunati i plaćeni svi porezi." Vala smo im za ove tri sezone ustedili na premijama, a ni hvala da kazu 3
ubibobi Posted August 23 Posted August 23 Pripadajuće premije=Propadajuće premije (sa obračunatim porezima)
Karelia slims Posted August 23 Posted August 23 On 22. 8. 2024. at 13:38, Lord Stef said: Kako preko noci Naneli postade zlikovac, secikesa i mlatisuma, meni skroz ima smisla da bas sad objektivni mediji saznaju sve ovo gde da se čuje kad to ostoja preko vučićevih medija sve guši?! niko vest o partizanovom batu nije smeo da napiše, a kamoli ovakve stvari.
MiddleClass Posted August 23 Author Posted August 23 https://www.facebook.com/share/p/ZtaEV2eYgmHRkejk/?mibextid=qi2Omg Nikad ne moze da dosadi poruka koju je ser Aleksandar Stanojevic uputio blazenom Samroku Kijevskom 1
Karelia slims Posted August 23 Posted August 23 (edited) ovaj video je blago. al njega boli uvo. 400k po sezoni, a jedini posao mu je da kmeči na konferenciji i da prebacuje odgovornost na drugog. elem, rekoh vam da je bodo bolji od zvezde, a vi me namestiste da me prebace na ovaj podforum. kad već pomenuh tu utakmicu, onaj elšnik je isti krstičić iz 2. mandata. taj nivo sporosti i radijusa kretanja na terenu. Edited August 23 by Karelia slims
MiddleClass Posted August 23 Author Posted August 23 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/agent-optuzio-partizan-da-sramoti-nanelija-i-preti-sudom/ Zabolje Ostoju za vase tuzbe 1
Recommended Posts