copkillah Posted October 28 Posted October 28 Ne ne, kralj je jako zajeban i edži, ne znam kako ti je to promaklo do sada.
kralj Posted October 28 Posted October 28 18 minutes ago, Filozof manijak said: Meni smešno što vi mislite za sebe da ste neobradljivi Toliko ste obrađeni da niko da pisne Včć pdr Naprotiv. Nekad samo naivno pomislim da smo ovde svi na istoj strani, a protivu navijačkog taloga sa obe tribine. Kada kažem 'one kojima je naručio' jednako naivno očekujem da niko ovde neće da se prepozna. Pristojan svet odavno ne ide na utakmice, a i kad ode sporadično, sigurno mu ne pada napamet da sledi skandiranja Ultra kopa i Principa, ne daj bože da iz prvog lica prosipa tu agendu po forumima i društvenim mrežama. 2
Tresko Posted October 28 Posted October 28 25 minutes ago, Filozof manijak said: Meni smešno što vi mislite za sebe da ste neobradljivi Toliko ste obrađeni da niko da pisne Včć pdr Pa kod njih važi ono: Ko pisne govno stisne. I ono: gde sediš gore-dole?
Eleniko Posted October 28 Posted October 28 28 minutes ago, Filozof manijak said: Meni smešno što vi mislite za sebe da ste neobradljivi Toliko ste obrađeni da niko da pisne Včć pdr Nikad ne bi piskao ono što vi pisčete. Kako vam ide s tim vidimo i sami, Srpija propo ali KKP a sad i FKP, kidalica
napadaj Posted October 28 Posted October 28 Ultra kop svakako ne skandira ovo zbog svojih interesa, a ni Principi zbog toga što su postavljena lica. Istok i zapad skandiraju na JNA. 1
copkillah Posted October 28 Posted October 28 37 minutes ago, napadaj said: Ultra kop svakako ne skandira ovo zbog svojih interesa, a ni Principi zbog toga što su postavljena lica. Istok i zapad skandiraju na JNA. Ljudi idu da gledaju svoj klub koji vole ceo svoj život, pokušaj ubacivanja pristojnity narativa u tu priču je, najblaže rečeno, besmislen. Skandiraće i istok i zapad na Rajku, kad namirišu da je kraj, kao i prošli put, opušteno. 7
Eleniko Posted October 28 Posted October 28 6 hours ago, copkillah said: Skandiraće i istok i zapad na Rajku, kad namirišu da je kraj, kao i prošli put, opušteno. Ovog ćete VI srušiti isto kao što ste onog srušili, prošli put, za vakta Mirka Marjanovića.
copkillah Posted October 28 Posted October 28 3 minutes ago, Eleniko said: Ovog ćete VI srušiti isto kao što ste onog srušili, prošli put, za vakta Mirka Marjanovića. Opet haluciniraš, priviđa ti se da sam napisao nešto što nisam.
kralj Posted October 28 Posted October 28 5 hours ago, Eleniko said: Ovog ćete VI srušiti isto kao što ste onog srušili, prošli put, za vakta Mirka Marjanovića. Zvezdani Ultrasi i dalje prisvajaju peti deseti, sam bog zna šta bi tviter derivati južne tribine smogli snage sad da prisvoje. Sreća pa im je ka u Japanca.
kud u maglu Simoviću Posted October 28 Posted October 28 jbt nikodije ti si ovo gledao 80 min da bi izvukao ovaj detalj o bilji brt mili 2
Nikodije Posted October 28 Posted October 28 Gledao sam na preskokce™, sutra ću da pogledam ceo potkast, deluje da je odličan. Zanima me sve što ima veze sa ovom renesansom fkp, mnogo je smešno sve to.
Ted Posted October 29 Posted October 29 (edited) dobri su Ćuja i Donald......navijački home made podcast, Ćuja ima dosta inforamcija iznutra i verovatno najbolje poznaje formate tamičenja u fudbalu......uvek ga slušam kad priča o tome. plus ima i o fudbalu i basketu, što najviše volim u svakom slučaju zanimljivi su mi. meni su najdostadniji tzv. objektivni sportski podcasti gde kao niko ne navija ni za koga, nego nešto objektivno analiziraju. npr. onaj podcast koji vodi Srđan sa Arene i još neki momak. ok su ljudi i jedan i drugi, ali je meni to smrtno dosadno, predugo traje i nikad nisam uspeo da odgledam duže od 20 minuta. al dobro, to je stvar ličnih preferencija, sigurno ima ljudi kojima odgovara i takav pristup/format Edited October 29 by Ted
Eleniko Posted October 29 Posted October 29 kuj vam je ovaj sa palestinskom mahramom nek rasimov pobratim garant oće da kapne nesto od braće a
Recommended Posts