*edited by mod Posted October 19 Posted October 19 4 hours ago, sigurnost said: Ono što je preteklo Blajburg? Što da pretekne? Mi smo tu bili od izvođača 4 1
copkillah Posted October 19 Posted October 19 1 minute ago, *edited by mod said: Što da pretekne? Mi smo tu bili od izvođača jedni čistili zemlju od nacista i ustaša, dok su drugi u to vreme igrali fudbal u Tirani 1
sigurnost Posted October 19 Posted October 19 5 minutes ago, *edited by mod said: Što da pretekne? Mi smo tu bili od izvođača
kralj Posted October 19 Posted October 19 25 minutes ago, Milošica said: Ne može Kristijan. Ni on ni Miki iz Kupinova nisu tu od naših. Od naših je u Eliti trenutno Ša, od vaših Ivan Marinković, Stefan Karić i Gastoz. Naravno, Anđela Đuričić do pobede Ima i Farma Bezmalo 20 puta mi ponudilo klip kako Kristijan sekira granu popreko. Nego zadnje vreme došlo kad se 1 Kopi odvažio da ocenjuje nečiji humor. Prejebalo i Vericu Radetu u žiriju za izbor za mis. 1
copkillah Posted October 19 Posted October 19 Dosta hrabro od tebe kralju što pokušaj humora nazivaš humorom. A ovo sa Vjericom Radetom, znam šta si pokušao, ali si samo ispao mizogini seksista, win-win.
kralj Posted October 19 Posted October 19 Pa da, kad bolje razmislim i bilo bi čudo da nisi među prvima nagazio na grabulje woke narativa, pa sad tako krvava nosa glumiš moralnog policajca bez da te iko šta pita i potpuno nesposoban da artikulišeš najjednostavnije premise. Easy target. 1
copkillah Posted October 19 Posted October 19 Zvučiš kao tinejdžer koji bi da ostavi utisak ozbiljne i edži osobice
kralj Posted October 19 Posted October 19 Tako sam i mislio, Andreja Milošević je za tebe Bill Burr lično. Davno je tebi izgleda spao lanac. Bolje prebacuj šašave fotkice sa tvitera. 1
Tresko Posted October 19 Posted October 19 1 hour ago, copkillah said: Jel su ovo Višnjiuskas i Birutis iz Basket news-a? 4
copkillah Posted October 19 Posted October 19 34 minutes ago, Tresko said: Jel su ovo Višnjiuskas i Birutis iz Basket news-a? To su kako kralj sebe zamišlja i kralj kakav je stvarno 1
kralj Posted October 20 Posted October 20 Možeš da misliš do sutra, ko zna gde bismo bili da računamo na kognitivne sposobnosti Bivisa i Batheda ovog topika. 1
Tresko Posted October 20 Posted October 20 Sad osim pravila košarkaške igre, da znaju šta gledaju, ostavljaju na sedištima i uputstva za upotrebu telefona i "koreografije" Gde stojiš? Gore-Dole. 7
Recommended Posts