kud u maglu Simoviću Posted September 27 Posted September 27 evo ćoki rekao na ptc-u da je njegov klub najtrofejniji od 2012. Spoiler 5
Sandens Posted September 28 Posted September 28 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: evo ćoki rekao na ptc-u da je njegov klub najtrofejniji od 2012. Reveal hidden contents najveća zvezdina zvezda.
smooth.Op Posted September 28 Posted September 28 Grobari šta ste se razmahali na njihovom topiku, nemoj da radi metla he he Spoiler
MiddleClass Posted September 28 Author Posted September 28 Terzić: Tim Crvene zvezde vredi 100.000.000€ 1 1
harper lee Posted September 28 Posted September 28 2 hours ago, smooth.Op said: Grobari šta ste se razmahali na njihovom topiku, nemoj da radi metla he he Reveal hidden contents Dobro sad. Topik se zove "pomozi bratu grobaru", dolaze oni kojima je potrebna pomoc. 1 hour ago, MiddleClass said: Terzić: Tim Crvene zvezde vredi 100.000.000€ Realno ili knjigovodstveno? 1
Nikodije Posted September 28 Posted September 28 Šokantna slika. Ko bi rekao da su grobari bili na istoj strani sa Vučićem, ja sam bio ubeđen da je današnja mržnja prema njemu principijelnog karaktera 2
copkillah Posted September 28 Posted September 28 17 minutes ago, Nikodije said: Šokantna slika. Ko bi rekao da su grobari bili na istoj strani sa Vučićem, ja sam bio ubeđen da je današnja mržnja prema njemu principijelnog karaktera Pa izdao je gospodina sa slike, šta ti nije jasno? 5
Tresko Posted September 28 Posted September 28 (edited) 9 minutes ago, smooth.Op said: aLi gRoBaRi su iMaLi bEspLataN UlaZ MOŽE LI ZVEZDA DA SRUŠI PARTIZANOV REKORD!? Delije spremaju invaziju na Beogradsku arenu! Naime, prodato je 11.000 karata, a ulaz na nivo 400 će biti besplatan, tako da se očekuje da hala bude gotovo puna. Edited September 28 by Tresko 5
bradilko Posted September 28 Posted September 28 4 minutes ago, Tresko said: MOŽE LI ZVEZDA DA SRUŠI PARTIZANOV REKORD!? Delije spremaju invaziju na Beogradsku arenu! Naime, prodato je 11.000 karata, a ulaz na nivo 400 će biti besplatan, tako da se očekuje da hala bude gotovo puna. covic legenda
harper lee Posted September 29 Posted September 29 Od svih ovih novih patologija u koje grobari sezonski upadaju poslednjih godina fascinacija brojanjem Zvezdinih navijaca je apsolutno najludja. Pokusavam da zamislim hipotetickog sebe kojem je bitno koliko grobara dolazi na utakmice Partizana i ne mogu, previse je bizarno. 1
Milošica Posted September 29 Posted September 29 Stvar folklora. Meni prilično nepotrebna, posebno na način kako je npr. April sinoć uleteo na glavnu temu, ali ne treba praviti big deal uopšteno. U košarci to postoji zbog ove "trke" oko prodaje sezonskih.
kud u maglu Simoviću Posted September 29 Posted September 29 Just now, Milošica said: U košarci to postoji zbog ove "trke" oko prodaje sezonskih. a u stvari samo zbog zakupa arene
Milošica Posted September 29 Posted September 29 Just now, kud u maglu Simoviću said: a u stvari samo zbog zakupa arene Mislim o percepciji većine. Drugo smo ti i ja koji smo upućeni u sitna crevca 1
Recommended Posts