WTID Posted September 24 Posted September 24 15 minutes ago, copkillah said: Osnivač im ubio duhovnog oca pa su malo sjebani u glavi? Sad sire barjak onog koji je ubijen od strane osnivaca. Ozbiljan oblik sizofrenije.
kud u maglu Simoviću Posted September 24 Posted September 24 2 hours ago, April said: Mislim da je idealan momenat da KKP napusti savez. Koji će nam kurac. mislim da ovo nije toliko nerealno, povotovu kad ćoravi snajperista preuzme i najneregularnije sportsko takmičenje u evropi 3
uini Posted September 24 Posted September 24 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kad ćoravi snajpersta ovo je dobra prilika da svi misleci partizanovci batale podrzavanje repke u svakom smislu, jer, jedno je boriti se protiv zla a drugo biti na istoj strani. kad je vec snajperista, jelte. 2 2
uini Posted September 24 Posted September 24 31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mada može i na topik o fudbalskoj reprezentaciji a i jedina zemlja u kojoj je predsednik kosarkaskog saveza organizator ubistva premijera, tako da, vreme je za secenje clanskih karti za fandom repke. 1 1
uini Posted September 24 Posted September 24 2 minutes ago, copkillah said: a bas bezveze sto ne precutkujem nazivanje covica pravim imenom, snajperistom ( : idem od krindza da spavam, sutra je novi dan 2 1
kud u maglu Simoviću Posted September 24 Posted September 24 7 minutes ago, uini said: ovo je dobra prilika da svi misleci partizanovci batale podrzavanje repke u svakom smislu, jer, jedno je boriti se protiv zla a drugo biti na istoj strani. kad je vec snajperista, jelte. što se mene tiče, to ti je završeno 1 1
harper lee Posted September 24 Posted September 24 11 hours ago, Facundo Orellana said: Ajde što cigani ćute, to je normalno kada su Vučićevi mezimci. Veća su misterija partizanovci koji gledaju propadanje kluba bez da pisnu. Posebno oni što su usađeni u režim, ili glasaju za isti. Ostali se pomalo i bunimo, bez rezultata. Mada onda dolazimo do istine, da oni i nisu navijači Partizana, već prevashodno naprednjaci/socijalisti/Vučićeve kurčinele, i da im se tačno jebe za Partizan, dok je njihovo dupe na mestu. Da je obrnuta situacija, već bi trajao rat, pa oni su za vreme Tadića stalno imali neke medijske ofanzive, a nisu imali ni blizu ovakav sekundaran položaj. Misterija mi je i kako ne mogu ona dva goveda da se oteraju za vjek i vekova iz fudbalskog kluba. Valjda je cilj da dovedu do gašenja, pa dolaze neki ostojoliki spasioci za beton ligu, reprograme ili fuzije.
Tsai Posted September 25 Posted September 25 17 hours ago, Filozof manijak said: A znamo svi da neće skoro Poslednja rečenica je ključna za spas Srbije. PS; ladno na YT nema nigde skandiranja protiv Miloševića, samo protiv Tadića bio sam sa tatom na toj tekmi najez 1
Moća Posted September 25 Posted September 25 Ja sam bio na severu protiv Torpeda kad je pocelo skandiranje, uleteli panduri odozgo i mlatili sve sto im se nadje na putu, nekako smo se provukli i pobegli napolje. 1
kralj Posted September 25 Posted September 25 (edited) Paranoja, iskaču osigurači. Dobro da ih nismo razneli sa promenom domaćinstva, Stanoje bi se pozivao na tabelu Evrolige i rukometni Derbi. Srećom, u vreme Tadića, cigani su na forumu listom stavljali Vučića na avatar, #Boriseubise u potpis, a danas niko da podseti da su Principi jedina ispravna priča. Mora Gtr da promeni ešalon i dovede nekog ko bar ima primese kačketaša i ume da satka post koji odiše isteroviranom podlakticom. Crna majica broj manja. Edited September 25 by kralj 1 1
napadaj Posted September 25 Posted September 25 Izgleda da su napravili neki delije.net chatbot i pustili ga ovde na testiranje. 1 6
kralj Posted September 25 Posted September 25 1 hour ago, napadaj said: Izgleda da su napravili neki delije.net chatbot i pustili ga ovde na testiranje. Za sad 5 sendviča moraš da izsendvičaš bar do popodnevne smene.
Recommended Posts