harper lee Posted September 22 Posted September 22 1 hour ago, Filozof manijak said: Kome li odgovara da se derbi odloži? Saznacemo sutra u 15 casova poimence, bar tako kazu iz FK Partizan.
Nikodije Posted September 22 Posted September 22 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: nikodije je boško jakšić Šteta, izgoreo mu tvit. Aj nek mi neko prepriča šta me je odalo.
kud u maglu Simoviću Posted September 22 Posted September 22 “od svetskih timova za partizan, a lokalno imam simpatije i za zvezdu” odgovor na pitanje partizan ili zvezda u dvouglu sa milomirom marićem 1
kud u maglu Simoviću Posted September 22 Posted September 22 današnja izjava žvalavog iz nyc je melem za napaćenu grobarsku dušu
Tresko Posted September 22 Posted September 22 Hm, "neko" se ušetao na stadion i oštetio teren na stadionu, a sutra će komisija fss da "odlučuje" da li utakmica može da se odigra. Očekujem odluku da se utakmica odloži za decembar. Taj neko ko je oštetio teren je očigledno poljuljan zbog nečega.
Tresko Posted September 23 Posted September 23 Jebo ti ciganin Kovač mater Smrdoje, govno jedno. Namerno bez potrebe igra rukom, govno jedno da pomogne svom voljenom klubu. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted September 23 Posted September 23 12 minutes ago, MiddleClass said: shvatio je simović kako se stiže na najveća takmičenja, a posle i u uefa/fifa 1
Tresko Posted September 23 Posted September 23 Da li će SNSGovnoje da ode konačno posle ove utakmice. Osim što je nikakav trener on je još i naprednjačko govno došlo da do kraja uništi sve. Pazi ti izmene koje to govno radi. Izvodi Natha i Jurčevića koji praktično jedini igraju nešto, i uvodi onog mentola Antića. Mrš govno jedno! 1
Tresko Posted September 23 Posted September 23 Ali i u ovakvoj utakmici govna moraju da kradu, gol posle dva ofsajda. 2 4
Tresko Posted September 23 Posted September 23 Utisak upotpunjuju ova dva naprednjačka govneta koji komentarišu utakmicu.
Recommended Posts