ubibobi Posted September 16 Posted September 16 Deluje da se ispod grba u odrazu stakla vidi parkiran sitroen u kojem je poginuo, nadam se da nije neka bolesna aluzija na štogod u pitanju a ako je do autfita onda sve pet
kralj Posted September 16 Posted September 16 Au, nisam ni znao da je Ješa poginuo. Taman posla da je Delija takav lik. Za Treska već ne bih stavio rukavicu u vatru. 3
ubibobi Posted September 16 Posted September 16 (edited) Pa ja i napisah da se nadam da nije a takva asocijacija mi ne bi ni pala na pamet da sam nešto slično zapazio recimo na topiku o sobnom bilju Edited September 16 by ubibobi
kralj Posted September 16 Posted September 16 (edited) Sve ok, budi bezbrižan. Meni je glavna vest ovde da si uspeo da registruješ automobil u odsjaju. Za to veliki rispekt. Edited September 16 by kralj
Delija67 Posted September 16 Posted September 16 Ješa je svojevremeno imao seriju izjava u kojima ne priznaje poraz od OFK Beograda, pa je ovo bila prilika da se podsetimo te epizode. 1
ubibobi Posted September 16 Posted September 16 9 minutes ago, kralj said: Sve ok, budi bezbrižan. Meni je glavna vest ovde da si uspeo da registruješ automobil u odsjaju. Za to veliki rispekt. Evo pojasnio Delija... Veruj mi, ništa spektakularno za primetiti, posebno kada nisi upoznat sa pozadinom istorijata izjava pa se fokusiraš na vizuelno, kola, šulja i tako to 1
Karelia slims Posted September 16 Posted September 16 (edited) Quote Željko i Vanja potpisali saopštenje: Smeta nam kad Grobari vređaju link svaka im čast na ovome. nadam se i da će se obistiniti najave da će oduzimati sezonske ako se vređanje nastavi. samo sport treba da bude u fokusu i da se priča o sportu. bilo bi lepo da i iz zvezde podrže ovu inicijativu. Edited September 16 by Karelia slims
ubibobi Posted September 16 Posted September 16 On 16. 9. 2024. at 11:54, napadaj said: Nije postojao DS5 u vreme kada je ta fotka nastala. Nznm kada je fotkano ali mi na prvi pogled baš zaličio i po boji i po dizajnu Spoiler
napadaj Posted September 16 Posted September 16 DS5 je, zapamtio sam kad se pojavila vest, pošto obožavam taj auto.
Tresko Posted September 17 Posted September 17 Utakmica ne može da se igra u nedelju u 21, zato jer policija ne da da se igra uveče ta utakmica, ali zato može u ponedeljak u 20h, jer 20h valjda nije uveče. 1 1
WTID Posted September 17 Posted September 17 Mislim da ne posoji logicno objasnjenje zasto se "derbi" igra u ponedeljak a ne u nedelju. Osim onog "arena je odlucila da se prenos radi u pondeljak" Valjda igracima arsenala treba manje vremena da se odmore za mec protiv Man. City-ja nego igracima zvezde za derbi... ipak je ovo nase neka druga dimenzija fudbala.
MiddleClass Posted September 17 Author Posted September 17 1 hour ago, WTID said: Mislim da ne posoji logicno objasnjenje zasto se "derbi" igra u ponedeljak a ne u nedelju. Osim onog "arena je odlucila da se prenos radi u pondeljak" Valjda igracima arsenala treba manje vremena da se odmore za mec protiv Man. City-ja nego igracima zvezde za derbi... ipak je ovo nase neka druga dimenzija fudbala. Siti igra u utorak utakmicu i zbog toga je nemoguce da igra dan ranije sa Arsenalom pa je njihov derbi stavljen u nedelju
Nikodije Posted September 17 Posted September 17 On 1.8.2024. at 15:36, Nikodije said: Bačkizagre klubovi ređaju devetke ovog leta 1 1
Recommended Posts