Wednesday at 08:122 days 2 hours ago, Uskebasi said:Aman, polemišete sa ljudima kojima nije smetalo da promene pib i matični broj i da navijaju za fmp - kome niko ne moze da zabrani da se zove zvezda. Šta oni mogu da kazu o tradicijiGledam ih..cutim i ne verujem..
Wednesday at 19:512 days pa dobro, čovek je rekao da je kao dete bio normalan, a da je kasnije zastranio. dešava se, nije retko da životni put odvede ka stranputici.dečija je duša čista i neisikvarena, i kao takva je napravila pravi i prirodan izbor. Partizan. surovi život kasnije ovu dušu nije mazio, pa je ogrezla u misticizam i kvaziduhovnost, te je na kraju završila tamo gde je završila. još jedna tužna priča. Edited Wednesday at 19:522 days by Ted
Wednesday at 21:392 days Gledam 22 minuta Ostoju kod Luke i Kuzme, od toga 21 minut nipodaštavanja Žoca. Šokiran sam. Idem dalje da gledam.
Wednesday at 21:492 days Ostoja odlepio, sad 10 minuta napušavanja sa Lukom i Kuzmom. Mnogo je nervozan.
Wednesday at 21:512 days Napušava Luku jer je u svom lajvu kada gleda tekme i divlja rekao da je Sterling majmun hahaha Edited Wednesday at 21:522 days by Nikodije
Wednesday at 21:582 days -luka, koje ste godište?-82-ja sam 79-ali ja duže navijam za Partizan iako sam mlađiHehe šuknuo mu Luka. Preporuka za ovaj program.
Thursday at 05:561 day Luka vs Ćaci mora da se gleda. To je potencijal ranga muzičkog aranžmana Milića i Ojdanića.Imate sjajan film na temu Ostoje, Zokija i Žoca.