Jump to content
Info

Pomozi bratu grobaru!

Featured Replies

JSD ostaje, Tanasković može da se napuši kurčinele.

• Replies 3.5k
  • Views 127.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

E stvarno, zbog čega toliko insistirate na JSD, buktinjama i slično?

Pa nije jeres promeniti grb ili naziv sportskog društva, Jugoslavije nema 35 godina, koji vam je kurac.

36 minutes ago, Nikodije said:

Pa nije jeres promeniti grb ili naziv sportskog društva, Jugoslavije nema 35 godina, koji vam je kurac.

Više je u pitanju inat prema njihovom "Dan zastave" mentalitetu koji se i na ovu priču preslikava, nego do Jugoslavije same po sebi.

Edited by Milošica

1 minute ago, Milošica said:

Više je u pitanju inat prema njihovom "Dan zastave" mentalitetu koji se i na ovu priču preslikava, nego do Jugoslavije same po sebi.

Ne znam o čemu se radi. 1 Real je 50 puta menjao grb, a ovde ne sme da se dira u buktinje i zvezde petokrake.

koji dan zastave, 28. novembar?

Oh My God Wow GIF

Just now, Nikodije said:

Ne znam o čemu se radi. 1 Real je 50 puta menjao grb, a ovde ne sme da se dira u buktinje i zvezde petokrake.

Prosto inat jer se predlagačima jebe dal je JSD ili SD, već se bave jeftinim populizmom.

@Eleniko

Zjerm!

Btw julovac Boriša Vuković je promenio grb kkp 90ih i izbacio buktinje i petokraku, a kako su Divac i Danilović preuzeli klub odmah su vratili na staro. Ima tu nešto više od inaćenja, neko grobarsko jugoslovensko sektašenje.

Opet si pijan

Tu oko pola 3 naglas ću plakati

Edited by Nikodije

zbog osećaja celovitosti i postojanosti uprkos promenama u samom klubu i društvu u celini

btw i fk je menjao grb x puta

IMG_0936.jpeg

pored košarkaškog, grb je menjao i vaterpolo klub, i veslački

btw part II

boriša vuković je cigan, pa ne čudi njegov postupak, ta nekonzistentnost vam je u dnk

pa i dejan tomašević je, pa vam ne smeta da ga slavite

Telegraf.rs
No image preview

"Dokazani sam zvezdaš, ali mi je prelazak u Partizan najb...

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Dejan Tomašević, donedavno i potpredsednik KSS, otkrio je zašto je 1995. godine prešao iz Crvene zvezde u Partizan!
1 hour ago, Nikodije said:

Zato što se ne stidimo svoje istorije i svojih osnivača, već ih slavimo.

Kao što je kums pomenuo, promena grba ne mora nužno da bude problematična, dokle god su u pitanju nijanse.

36 minutes ago, Nikodije said:

Realov grb je praktično isti već 80+ godina.

oni koji su išli na utakmice osamdesetih jako dobro znaju za grb koji je u to vreme štampan na kartama

tzv lopatu

što bi se demokratskim rečnikom reklo “narodni grb”

Edited by kud u maglu Simoviću

1 hour ago, Nikodije said:

pa nije jers ni promeniti nik. pa ga ne menjaš. evo, što bi bio problem da umesto Nikodije budeš Petao Cvrle? drugo, Nikodije deluje nekako starinski, ko iz doba prve seobe Srba. može to savremenije da bude.

promena bi bila lišena nekog naročitog smisla, promena radi promene. šta, kao navijači Partizana ne znaju da je Jugoslavija prestala da postoji, pa treba da se promeni naziv sportskog društva da bi to saznanje pristiglo do nas. JSD se nekako uvuklo pod kožu i sasvim je irelevantno dal Jugoslavija postoji ili ne. SSD bi mi bilo strano, ko neka skraćenica za ram memoriju ili hard disk.

Edited by Ted

ili zamisli srbijansko dramsko pozorište

fantom