Tuesday at 20:023 days E stvarno, zbog čega toliko insistirate na JSD, buktinjama i slično? Pa nije jeres promeniti grb ili naziv sportskog društva, Jugoslavije nema 35 godina, koji vam je kurac.
Tuesday at 20:403 days 36 minutes ago, Nikodije said:E stvarno, zbog čega toliko insistirate na JSD, buktinjama i slično?Pa nije jeres promeniti grb ili naziv sportskog društva, Jugoslavije nema 35 godina, koji vam je kurac.Više je u pitanju inat prema njihovom "Dan zastave" mentalitetu koji se i na ovu priču preslikava, nego do Jugoslavije same po sebi. Edited Tuesday at 20:403 days by Milošica
Tuesday at 20:423 days 1 minute ago, Milošica said:Više je u pitanju inat prema njihovom "Dan zastave" mentalitetu koji se i na ovu priču preslikava, nego do Jugoslavije same po sebi.Ne znam o čemu se radi. 1 Real je 50 puta menjao grb, a ovde ne sme da se dira u buktinje i zvezde petokrake.
Tuesday at 20:453 days Just now, Nikodije said:Ne znam o čemu se radi. 1 Real je 50 puta menjao grb, a ovde ne sme da se dira u buktinje i zvezde petokrake.Prosto inat jer se predlagačima jebe dal je JSD ili SD, već se bave jeftinim populizmom.@Eleniko Zjerm!
Tuesday at 20:503 days Btw julovac Boriša Vuković je promenio grb kkp 90ih i izbacio buktinje i petokraku, a kako su Divac i Danilović preuzeli klub odmah su vratili na staro. Ima tu nešto više od inaćenja, neko grobarsko jugoslovensko sektašenje.
Tuesday at 21:043 days zbog osećaja celovitosti i postojanosti uprkos promenama u samom klubu i društvu u celinibtw i fk je menjao grb x putapored košarkaškog, grb je menjao i vaterpolo klub, i veslačkibtw part IIboriša vuković je cigan, pa ne čudi njegov postupak, ta nekonzistentnost vam je u dnk
Tuesday at 21:073 days pa i dejan tomašević je, pa vam ne smeta da ga slaviteTelegraf.rs"Dokazani sam zvezdaš, ali mi je prelazak u Partizan najb...Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Dejan Tomašević, donedavno i potpredsednik KSS, otkrio je zašto je 1995. godine prešao iz Crvene zvezde u Partizan!
Tuesday at 21:193 days 1 hour ago, Nikodije said:E stvarno, zbog čega toliko insistirate na JSD, buktinjama i slično?Pa nije jeres promeniti grb ili naziv sportskog društva, Jugoslavije nema 35 godina, koji vam je kurac.Zato što se ne stidimo svoje istorije i svojih osnivača, već ih slavimo. Kao što je kums pomenuo, promena grba ne mora nužno da bude problematična, dokle god su u pitanju nijanse. 36 minutes ago, Nikodije said:Ne znam o čemu se radi. 1 Real je 50 puta menjao grb, a ovde ne sme da se dira u buktinje i zvezde petokrake.Realov grb je praktično isti već 80+ godina.
Tuesday at 21:253 days oni koji su išli na utakmice osamdesetih jako dobro znaju za grb koji je u to vreme štampan na kartamatzv lopatušto bi se demokratskim rečnikom reklo “narodni grb” Edited Tuesday at 21:253 days by kud u maglu Simoviću
Tuesday at 21:403 days 1 hour ago, Nikodije said:E stvarno, zbog čega toliko insistirate na JSD, buktinjama i slično?Pa nije jeres promeniti grb ili naziv sportskog društva, Jugoslavije nema 35 godina, koji vam je kurac.pa nije jers ni promeniti nik. pa ga ne menjaš. evo, što bi bio problem da umesto Nikodije budeš Petao Cvrle? drugo, Nikodije deluje nekako starinski, ko iz doba prve seobe Srba. može to savremenije da bude.promena bi bila lišena nekog naročitog smisla, promena radi promene. šta, kao navijači Partizana ne znaju da je Jugoslavija prestala da postoji, pa treba da se promeni naziv sportskog društva da bi to saznanje pristiglo do nas. JSD se nekako uvuklo pod kožu i sasvim je irelevantno dal Jugoslavija postoji ili ne. SSD bi mi bilo strano, ko neka skraćenica za ram memoriju ili hard disk. Edited Tuesday at 21:423 days by Ted