May 7May 7 38 minutes ago, MiddleClass said:SportklubObjavljena fotografija čoveka kojeg je flašom udario Karl...Na društvenim mrežama objavljene su fotografije muškarca kojeg je u tuči isrped jednog noćnog kluba flašom u glavu udario Karlik Džons.Sto bi rekao sns doktor - lakse tjelesne povrede i jedna teza (slomljen prst) Srećom to sta je teska telesna povreda definise zakon
May 7May 7 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/braun-napadnuti-smo-dzouns-sramota-me-je-bonga-nece-se-ponoviti/511724hm, zanimljivo. kosarkasi partizana su kosarkasi partizana, dok su celnici partizana celnici partizan mozzart beta. sponzor se odrekao izgrednikaTrojica Partizanovih stranaca su bili akteri incidenta u noći između nedelje na ponedaljak (šta će noću u gradu, pravo je pitanje) i to je jedna od glavnih tema u sportskoj – i ne samo sportskoj – Srbiji minulih dana. U tuči su naneli teške povrede glave jednoj osobi i zbog toga su, dan posle službenih izjava u Policijskoj stanici Savski venac, osetili potrebnu da se obrate i javnostiU zvaničnom saopštenju kluba, čelnici Partizan Mozzart Beta dodaju:
May 16May 16 1 hour ago, SNARC said:Jos ako potegne iz flajke koka kole..sa cepom fante, znamo na cemu smo.a unutra sok od zove
May 16May 16 1 hour ago, SNARC said:Osh pirinac onaj da uzmem ?Ovo sam mislio da sam napisao zeni na viberu..i jos me cudi sto ne odgovara. Uzeo sam ga svakako. Zato sto smo mi grobari promisljeni, dobri domacini i jos bolji ljudi.
May 16May 16 1 hour ago, SNARC said:Jos ako potegne iz flajke koka kole..sa cepom fante, znamo na cemu smo.Ta flajka je za uveče kad izadje u klub.
May 16May 16 9 minutes ago, dragance said:Ta flajka je za uveče kad izadje u klub.Ta je plasticna ljubi te brat...slabo si mi ti po kafanama isao. Tu mozes da posejes rasad za paradajz ili tako nesto..ali nema od toga vajde u klubu.
May 16May 16 zavisi od heroja sa košara dijabetičara invalida, nekom bude dosta i rasad od jabučara u glavu
May 16May 16 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:iz epizode sirotiljo i bogu si teškaSpoilerKako znaju da je Bonga?