Jump to content
Info

Pomozi bratu grobaru!

Featured Replies

2 hours ago, napadaj said:

Ali to se zna, on je grobar. Bar je bio kao klinac, pitanje je da li ga to i dalje zanima.

Vrlo moguće, jer da je kojim slučajem naš - ne bi moglo da se živi od vaših SNS doskočica, ovako se pravite mrtvi.

Jača mi je ipak njegova izjava "man, I played in Serbia, bro" kad su ga pitali za atmosferu u NBA, how impressed he is.

:nikad nije igrao derbi niti EL za KKCZ/KKP:

Trolof

• Replies 3.4k
  • Views 121.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Možda ga je Zli napušavao sa tribina jer je Mega u to vreme igrala u Mitrovici, pa se Jokara toga seća kao paklenog iskustva

2 hours ago, *edited by mod said:

Zamalo Nikodije, ali dobar pokušaj. Da su izgubili u regularnom delu onda da. Ovako pošto je bio produžetak to je ipak vaš fah.

nešto si se zabrojao, mi smo ove godine dobili više utakmica u produžetku nego izgubili

2 hours ago, Nikodije said:

Možda ga je Zli napušavao sa tribina jer je Mega u to vreme igrala u Mitrovici, pa se Jokara toga seća kao paklenog iskustva

prvo sam pročitao "zapišavao" umesto "napušavao" pa sam priskočio da potvrdim veliku verovatnoću tog čina

A ni "Čović Vesna metlaće ko besna" nije neki hit.

2 hours ago, Valk said:

Vrlo moguće, jer da je kojim slučajem naš - ne bi moglo da se živi od vaših SNS doskočica, ovako se pravite mrtvi.

Jača mi je ipak njegova izjava "man, I played in Serbia, bro" kad su ga pitali za atmosferu u NBA, how impressed he is.

:nikad nije igrao derbi niti EL za KKCZ/KKP:

Trolof

Ali je igrao finale kupa protiv vas, recimo. Ili FMP-a sa promenjenim imenom, ne znam sad ko je bio aktivan te sezone. Jova

Ovo je sa njegovog klinačkog profila, kad je dobijao po 2-3 lajka na postove lolol

Spoiler

356738_nikola-jokic_orig.jpg?t=166885433

koji ljakse, klasika glodar

23 minutes ago, Eleniko said:

nešto si se zabrojao, mi smo ove godine dobili više utakmica u produžetku nego izgubili

to ste baš dobro izbalansirali na kraju

31 minutes ago, Eleniko said:

Ne, ne insistiram da si se ti zabrojao.

Bukvalno imate duplo više poraza nego pobeda ove godine u produžecima (4-2)

1 minute ago, *edited by mod said:

Ne, ne insistiram da si se ti zabrojao.

Bukvalno imate duplo više poraza nego pobeda ove godine u produžecima (4-2)

pa naravno, ali sam hteo da te nateram da izgubiš vreme u brojenju besmislica

covid19

3 hours ago, napadaj said:

Ovo je sa njegovog klinačkog profila, kad je dobijao po 2-3 lajka na postove lolol

Spoiler

356738_nikola-jokic_orig.jpg?t=166885433

Ovaj četvrti si mu ti udelio, priznaj.

Možda je grobar a možda je samo onaj lik koji je uvek za onog ko pobedi.

grujica

Jašta, dete opčinjeno košarkom je u svojim formativnim godinama sigurno uživalo u magiji Vuka Radivojevića ili Mlađena Šljivančanina fantom

Ruka kroz prozor isuse

25 minutes ago, John Dies at the End said:

Ruka kroz prozor isuse

redefinisao si pojam "patnja" lol

I vi konjinu za trku imate, a ne hvalite se. Jbg, nije to u redu