Wednesday at 15:425 days 2 hours ago, napadaj said:Ali to se zna, on je grobar. Bar je bio kao klinac, pitanje je da li ga to i dalje zanima.Vrlo moguće, jer da je kojim slučajem naš - ne bi moglo da se živi od vaših SNS doskočica, ovako se pravite mrtvi.Jača mi je ipak njegova izjava "man, I played in Serbia, bro" kad su ga pitali za atmosferu u NBA, how impressed he is.:nikad nije igrao derbi niti EL za KKCZ/KKP:Trolof
Wednesday at 15:525 days Možda ga je Zli napušavao sa tribina jer je Mega u to vreme igrala u Mitrovici, pa se Jokara toga seća kao paklenog iskustva
Wednesday at 18:125 days 2 hours ago, *edited by mod said:Zamalo Nikodije, ali dobar pokušaj. Da su izgubili u regularnom delu onda da. Ovako pošto je bio produžetak to je ipak vaš fah.nešto si se zabrojao, mi smo ove godine dobili više utakmica u produžetku nego izgubili
Wednesday at 18:135 days 2 hours ago, Nikodije said:Možda ga je Zli napušavao sa tribina jer je Mega u to vreme igrala u Mitrovici, pa se Jokara toga seća kao paklenog iskustvaprvo sam pročitao "zapišavao" umesto "napušavao" pa sam priskočio da potvrdim veliku verovatnoću tog čina
Wednesday at 18:265 days A ni "Čović Vesna metlaće ko besna" nije neki hit.2 hours ago, Valk said:Vrlo moguće, jer da je kojim slučajem naš - ne bi moglo da se živi od vaših SNS doskočica, ovako se pravite mrtvi.Jača mi je ipak njegova izjava "man, I played in Serbia, bro" kad su ga pitali za atmosferu u NBA, how impressed he is.:nikad nije igrao derbi niti EL za KKCZ/KKP:TrolofAli je igrao finale kupa protiv vas, recimo. Ili FMP-a sa promenjenim imenom, ne znam sad ko je bio aktivan te sezone. Ovo je sa njegovog klinačkog profila, kad je dobijao po 2-3 lajka na postove Spoiler
Wednesday at 18:365 days 23 minutes ago, Eleniko said:nešto si se zabrojao, mi smo ove godine dobili više utakmica u produžetku nego izgubilito ste baš dobro izbalansirali na kraju
Wednesday at 18:445 days 31 minutes ago, Eleniko said:nešto si se zabrojao, mi smo ove godine dobili više utakmica u produžetku nego izgubiliNe, ne insistiram da si se ti zabrojao.Bukvalno imate duplo više poraza nego pobeda ove godine u produžecima (4-2)
Wednesday at 18:465 days 1 minute ago, *edited by mod said:Ne, ne insistiram da si se ti zabrojao.Bukvalno imate duplo više poraza nego pobeda ove godine u produžecima (4-2)pa naravno, ali sam hteo da te nateram da izgubiš vreme u brojenju besmislica
Wednesday at 21:535 days 3 hours ago, napadaj said:Ovo je sa njegovog klinačkog profila, kad je dobijao po 2-3 lajka na postove SpoilerOvaj četvrti si mu ti udelio, priznaj.Možda je grobar a možda je samo onaj lik koji je uvek za onog ko pobedi.
Wednesday at 22:225 days Jašta, dete opčinjeno košarkom je u svojim formativnim godinama sigurno uživalo u magiji Vuka Radivojevića ili Mlađena Šljivančanina
Friday at 10:153 days 25 minutes ago, John Dies at the End said:Ruka kroz prozor redefinisao si pojam "patnja"