Tresko Posted September 8 Posted September 8 Jel ima još neki sport gde je Partizan uspeo da bude prvi, da znamo gde će sledeće promene u savezu da budu. Boćanje? Badminton?
kud u maglu Simoviću Posted September 8 Posted September 8 10 minutes ago, Tresko said: Jel ima još neki sport gde je Partizan uspeo da bude prvi, da znamo gde će sledeće promene u savezu da budu. Boćanje? Badminton? matematika, al tu nije konkurencija kao na gradevini
Tresko Posted September 8 Posted September 8 Mislim da je tu bezbedno. Oni ne zalaze tamo gde je nauka, znanje i obrazovanje. To je za njih kao krst za vampire. 1 4
booyaka Posted September 8 Posted September 8 Ne zalazite vi na srpski jezik, to je jedino izvesno iz ove vesti. 2
Karelia slims Posted September 8 Posted September 8 obrazovanje je precenjeno lepse je navijati za zvezdu i biti srecan, makar bio i krezub. to sto su svi navijaci partizana intelektualci, partizanu nista dobro ne donosi, cak ih mi krezubi namestamo kako hocemo. 1
copkillah Posted September 8 Posted September 8 Nisi krezav, na onoj slici se jasno vidi da imaš protezu.
Karelia slims Posted September 10 Posted September 10 Quote Ako bih se vratio u Evropu, moja prva opcija bi bio Partizan. Taj klub mi je na umu i u srcu. Bio bi san završiti u prepunoj Areni u Beogradu. Quote Davis Bertans zvanično u Dubaiju kako ga je dule dobro ocenio Quote Neko se zove Lovernj, a neko Bertans 1
Karelia slims Posted September 10 Posted September 10 dobro, ne mogu bertans i baba petrušev da se porede. bertans je vrhunski košarkaš, petrušev je jedna baba. da su obojica nezahvalni, da, to im je zajedničko.
Filozof manijak Posted September 10 Posted September 10 dobro, ajde onda ovako: Neko je Mirotić, a neko je Petrušev. Može?
copkillah Posted September 10 Posted September 10 26 minutes ago, Karelia slims said: kako ga je dule dobro ocenio Dubai nije u Evropi. 3
kralj Posted September 10 Posted September 10 30 minutes ago, Karelia slims said: kako ga je dule dobro ocenio Mogao je kućni prijatelj Voja Stanić nešto da naslika na tu temu. 1
Filozof manijak Posted September 10 Posted September 10 11 minutes ago, kralj said: Mogao je kućni prijatelj Voja Stanić nešto da naslika na tu temu. Evo stiže, say no more!
kralj Posted September 10 Posted September 10 A pazi, Voja je zavredio da ga dva najveća zaljubljenika u sebe samog pominju kad god stignu (Rambo i Dujan). Govorimo o ljudima koji su u stanju da snime sebe kako hrču i prde i to posle danima diveći se slušaju.
Recommended Posts