April 25Apr 25 Author On 24. 4. 2025. at 8:39, Eleniko said:što, sad imate veze i sa mađarima?svašta se nauči ovde.Budimpestanski kursista
April 26Apr 26 Jel istina da je španski državljanin na čelu privremenog organa fkp sklonio iz tima Nemanju Nikolića zbog podrške srpskoj mladosti u borbi za slobodu?
April 26Apr 26 clickbait , onda bi trebao da skloni i kapitena jovanovića, on se više eksponirao u podršcinikolić(i jovanović, ali đorđe) nije hteo da potpiše reprogram duga, to je ono što je meni rečeno iz izvora bliskih klubu
April 26Apr 26 34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:clickbait , onda bi trebao da skloni i kapitena jovanovića, on se više eksponirao u podršcinikolić(i jovanović, ali đorđe) nije hteo da potpiše reprogram duga, to je ono što je meni rečeno iz izvora bliskih klubuA pri tome, Taki je igrao za mizernu platu, odbijao prethodnih godina mnogo veće ponude iz Rusije/Turske, i najbolje da pristane na smanjenje.
April 26Apr 26 Just now, kud u maglu Simoviću said:ne znam koliko je 25k€ mizerna plataNaravno da jeste. Fudbal i 2025. godina. Posebno kad odbijaš 40k dva puta i neko još dodatno želi da ti smanji. Edited April 26Apr 26 by Milošica
April 26Apr 26 jeste fudbal, ali u mozzart bet super ligimeni je on extra simpatičan, al mislim da mu je tih 20 puna 🧢
April 26Apr 26 svako ko je ulazio u deal sa vazurom morao je da bude svestan potencijalnog rizika, i on i menadžer muljubav za ljubav, a sir za pareal nemoj onda to da mešamo
April 26Apr 26 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:svako ko je ulazio u deal sa vazurom morao je da bude svestan potencijalnog rizika, i on i menadžer muljubav za ljubav, a sir za pareal nemoj onda to da mešamoI zato hajde novi to dodatno da saseku.Nisi korektan uopšte, iz samo tebi znanih razloga...
April 26Apr 26 Veoma su jasni njegovi razlozi, ali bi mi bio zalepljen ban od njegove garde ako bih pojasnio.
April 26Apr 26 ne oduzimajte glavnu funkciju ovog foruma nekim ljudimaalternative su skupe, neka cveta tisuću cvetića