April 9Apr 9 On 8. 4. 2025. at 1:11, Moća said:pa kako nema draž braćo i sestre......kad je ne osvojiš dobiješ isto što i kad je osvojiš.......ništaizjave su sasvim dosledne, moliću lepoja sam čuo da je plan sledeće sezone da ispadnemo iz aba lige. i da igramo aba2 one tamo. procena je da bi to sigurno osvojili i tako bi priglili jedan trofej
April 9Apr 9 5 hours ago, Ted said:ja sam čuo da je plan sledeće sezone da ispadnemo iz aba lige. i da igramo aba2 one tamo. procena je da bi to sigurno osvojili i tako bi priglili jedan trofej Au.
April 10Apr 10 Telegram.hrBlijedi li trenerska magija Željka Obradovića?Neuspjeh u Euroligi neće ublažiti ni eventualna ABA titulaObradović je potpisao dvije uzastopne sezone koje su završile neuspjesima na euroligaškom frontu, dok se opći dojam dodatno kvari kad se uzmu u obzir rekordno visoki klupski proračuni.
April 10Apr 10 19 minutes ago, MeanM@ said:Lukavi bečki satnici ponovo jašu al koliko je zoc propo kad to primecuju cak i hrvati, koji se odavno vise ne bave kosarkom
April 10Apr 10 Radujte se Grobari.https://x.com/PartizanBC/status/1910410164374503437?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet Edited April 10Apr 10 by Milošica