Sunday at 18:313 days On 5.4.2025. at 15:53, pbg12345 said:partizan klub koji ima kosarkaski najpismeniju... publikuglupo je da se baci, neka sazri ovde
Sunday at 19:353 days 1 hour ago, Ted said:ja samo da kažem da sam gledao tekmu protiv Žalgirisa i da naprosto moramo dovesti igrača koji se zove (mislim) Danston. lik izgleda starije i od Bonge. bio sam fasciniran i ubeđen da je to nemogućesledeće sezone braća iz doba Jure - Jura Brothersovo će da dobijemo, čim gubimo sad pred kraj poluvremena.......da vodimo ubedljivo zabrinuo bih seDesi Tede legendo, nedostajao si mi... prvi post posle pauze i već "sledeća sezona". Čekaj, ova sezona još traje
Sunday at 19:423 days 3 minutes ago, Eleniko said:pozdrav bratini tedu, šta reći, ristepak za povratak u pravom trenutkuSve je bio u pravu što je pisao o ovakvom™ kkp
Sunday at 19:453 days 9 minutes ago, Nikodije said:Desi Tede legendo, nedostajao si mi... prvi post posle pauze i već "sledeća sezona". Čekaj, ova sezona još trajetraje, traje, ali bliži se svršetku
Monday at 20:371 day Cigani likuju, a gube naredne dve lagano. Onda Drčela podiže trofej za ulazak u Top10. I sledi proslava trećeg najboljeg rezultata u novijoj istoriji.
Yesterday at 06:011 day I vas je vrhovni komandant ubedio da je prošla opasnost od studenata i protesta, pa ste se okrenuli ponovo sendvičima. Malo ste se bili uspaničili da će da vam zglajzne vrhovni komandant, ali sad je vidim sve u redu, vraćate se redovnim zadacima.