Friday at 12:382 days 6 minutes ago, Eleniko said:Ori @cedo al dubokoE za ovo si na ivici bana, ajd ga navuci i ovde da spamuje molim te
Friday at 12:492 days 8 minutes ago, Midžeta said:E za ovo si na ivici bana, ajd ga navuci i ovde da spamuje molim teti naravno znas da troler gayya zna da taj post nema veze ni sa uini-jem, ni sa blizancimaili ne znas ?@uini , izvinjenje sto mi je tvoj zastavnik posluzio Edited Friday at 12:592 days by cedo
Friday at 12:522 days 2 minutes ago, cedo said:ti naravno znas da troler gayya zna da taj post nema veze ni sa uini-jem, ni sa blizancimaili ne znas ?Ti naravno znas da te oboje zajebavaju? Ili ne znas?
Friday at 12:562 days Just now, dragance said:Ti naravno znas da te oboje zajebavaju? Ili ne znas?sve dok su u simbiozi nije problemi dok sam ja taj koji odlucuje do kada cu da im odgovaram
Friday at 12:592 days 9 minutes ago, cedo said:ti naravno znas da troler gayya zna da taj post nema veze ni sa uini-jem, ni sa blizancimaili ne znas ?Naravno da znam, uopšte nema potrebe da i na sporticu uleces sa ovim stavom sa visine da bednim smrtnicima objasnjavas i uređujes ko gde i šta piše, hesuse
Friday at 14:322 days Cemu nerazumljive prepiske i offtopicarenje na ovom mestu humanosti i empatije?Imate moderaciju i sl Edited Friday at 14:322 days by MeanM@
Saturday at 11:071 day Imali ste savršenu priliku da nam right back at ya napišete pogledajte tabelu Evrolige
Saturday at 11:171 day 9 minutes ago, Midžeta said:Imali ste savršenu priliku da nam right back at ya napišete pogledajte tabelu Evrolige
Saturday at 11:251 day 7 minutes ago, Nikodije said:Uf ovo je baš nategnuto, daj nešto stvarno smešno, ima materijala koliko hoćeš :(