Saturday at 15:232 days 1 hour ago, goofs said:Ovo za Andjusa i Jakovljevica je patka, nema te najave na zvanicnom sajtu AreneVerovatno je patka, ipak je to Arena, umesto Anđusa i kadetskog šampiona u studiju će biti mesta samo za struku:vlade đurović:
Saturday at 16:212 days 57 minutes ago, Nikodije said:Verovatno je patka, ipak je to Arena, umesto Anđusa i kadetskog šampiona u studiju će biti mesta samo za struku:vlade đurović:Najbolje sva trojica da budu u studiju.
23 hours ago23 hr https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/braun-bljuvao-vatru-pred-odlazak-u-zelenu-sumu-partizan-mozzart-bet-ne-gresi-na-aba-frontu/508666Kakav naslov jebem ti orla u leđa
23 hours ago23 hr 38 minutes ago, Eleniko said:što orla kad je bolje ježaVeruj mi, jednom sam jebo orla u leđa i uopšte nije bilo prijatno.
10 hours ago10 hr 12 hours ago, Milošica said:Veruj mi, jednom sam jebo orla u leđa i uopšte nije bilo prijatno.Pri`vatio se kandzama za tebe?
7 hours ago7 hr Ovo je kao onda kad je policija pretresala igrače Partizana pred utakmicu sa fk vučićevi sendvičari kao da ne unose baklje.
6 hours ago6 hr I saopstenje MUPa je jako, "pokusali su da ga zaustave i tom prilikom je doslo do njegovog pada na pod"Ko izvestaj onog pandura iz Grocke