March 29Mar 29 1 hour ago, goofs said:Ovo za Andjusa i Jakovljevica je patka, nema te najave na zvanicnom sajtu AreneVerovatno je patka, ipak je to Arena, umesto Anđusa i kadetskog šampiona u studiju će biti mesta samo za struku:vlade đurović:
March 29Mar 29 57 minutes ago, Nikodije said:Verovatno je patka, ipak je to Arena, umesto Anđusa i kadetskog šampiona u studiju će biti mesta samo za struku:vlade đurović:Najbolje sva trojica da budu u studiju.
March 30Mar 30 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/braun-bljuvao-vatru-pred-odlazak-u-zelenu-sumu-partizan-mozzart-bet-ne-gresi-na-aba-frontu/508666Kakav naslov jebem ti orla u leđa
March 30Mar 30 38 minutes ago, Eleniko said:što orla kad je bolje ježaVeruj mi, jednom sam jebo orla u leđa i uopšte nije bilo prijatno.
March 31Mar 31 12 hours ago, Milošica said:Veruj mi, jednom sam jebo orla u leđa i uopšte nije bilo prijatno.Pri`vatio se kandzama za tebe?
March 31Mar 31 Ovo je kao onda kad je policija pretresala igrače Partizana pred utakmicu sa fk vučićevi sendvičari kao da ne unose baklje.
March 31Mar 31 I saopstenje MUPa je jako, "pokusali su da ga zaustave i tom prilikom je doslo do njegovog pada na pod"Ko izvestaj onog pandura iz Grocke