March 6Mar 6 14 minutes ago, garmonbozia said: Neko mi premestio post sa Građanskih protesta, zašto je ovo ovde :( Ma nije ti niko premestio i nisam mislio da te citiram, vec sam samo hteo fotku ovog "Mrvice". Izvinjonje.
March 6Mar 6 17 minutes ago, dragance said: Ma nije ti niko premestio i nisam mislio da te citiram, vec sam samo hteo fotku ovog "Mrvice". Izvinjonje. Sad vidim da je to neki "navijač" 😀
March 6Mar 6 Vođa kurca moga, Vandali su ugasili grupu zbog toga što su se ovakvi degenerici predstavljali kao oni.
March 6Mar 6 Vođa kao i Sale Mutavi kada je većina navijača Partizana slavila kada je umro od viška olova u telu
March 6Mar 6 44 minutes ago, levi said: kakva drama kad se dirne u šipku bokte : / Ne smete vašu pa dirate našu
March 6Mar 6 10 minutes ago, smooth.Op said: Ne smete vašu pa dirate našu To je na drugom topicu. Ovaj je posvećen vama.
March 6Mar 6 1 hour ago, Milošica said: Tu je uvek levi, teška artiljerija koja prevazilazi ove naše zajebancije. I jedni i drugi bi trebalo da izbegavamo takve. Ne zna se da li više mrzi sebe ili ceo svet. Tužno bitisanje.