March 2Mar 2 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa dobro, odložili su rođendan da bi stigli na protest Ali onaj u Zaječaru.
March 3Mar 3 19 minutes ago, kralj said: Ove epidemije se ne leče vakcinama, nego praškovima i sprejevima. dosta oštar stav prema navijačima Zvezde ali ok
March 3Mar 3 Author Srecan rodjendan najvecem jugoslovenskom fudbaleru ikada kao i nasem bivsem kosarkaskom treneru
March 3Mar 3 “još se tvoga lica nagledao nisam još te svake noći moja duša sanjaaa, tragovi su tvoji ostali u meniiiii tragovi od ranaaaaa, i od milovaaaanjaaa”
March 3Mar 3 Quote Vujošević je pre nekoliko dana prisustvovao konvenciji Srpske napredne stranke, a na konferenciji za medije pred meč sa Nanterom u Evroligi istakao je da je u „Kombank arenu“ došao na poziv iz kabineta prvog potredsednika Vlade Srbije. „Dobio sam poziv iz kabineta prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da dođem kao gost i ja sam se odazvao. Imam svoje političke stavove i mišljenje, a činjenica je da nisam član nijedne stranke. Znam da je teško voditi ovu državu, u stanju sam da se prepoznam nečiji fanatizam, elementarno poštenje i ljubav prema sportu . Neću sada da upoređujem koliko je pomognuto Zvexdi, a koliko Partizanu, dovoljno je to što je Partizan dobio pomoć. Osećao sam obavezu da na neki načim odgovorim“, rekao je Vujošević.