Moća Posted February 26 Posted February 26 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: šta je tačno problem moćo? Pa preteruje Dule, mladi momci izgubili od Amera da se ubijes i onda uspeli da se dignu i dobiju Nemce za trece mesto. A onda treba da cekaju koliko bese 9 sati do dodele medalja i to kako da sede i pijuckaju kafu dok ih drma adrenalin i euforija, ne ide to. 3 1
levi Posted February 26 Posted February 26 3 hours ago, MiddleClass said: „Ne sviđa mi se izlaženje pijane bande na primanje medalja, ako imaš još jedan dan u životu proživi ga ljudski, a ne da se valjaš ko svinja u brlogu“, rekao je Vujošević svestan da će ga većina gledalaca zbog toga kritikovati. objasnio 1 1
kud u maglu Simoviću Posted February 26 Posted February 26 to im je posao malo su jadnjikavo izgedali, bar za mene. kao kad sam video petra kralja pijanog u skadarliji. pijani(i drogirani) ljudi u javnosti meni izazivaju sažaljenje al jbg takva je publika postala 2
kralj Posted February 26 Posted February 26 A realno bi se i sam setio toga jedared i bez da je dosadni mapetovac ispalio. 2
smooth.Op Posted February 27 Posted February 27 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: evo pogledaj dragana labovića kod jao mila kako izgleda netesano drvo koje je bilo potencijal za stradivarijusa Slušao jutros do posla na 1.5 brzini. Priča da je bio kod Duleta na probi još dok je bio u Zdravlju iz Leskovca. Partizan nije hteo da plati obeštećenje, kaže valjda im previše bilo, ali zato Čova platio Kaže isto kad je odlazio iz FMP-a u Aris da je mogao da prevari Čovića na kraju, a Mile uleće sa: "malo je takvih brate". 9 hours ago, Moća said: Pa preteruje Dule, mladi momci izgubili od Amera da se ubijes i onda uspeli da se dignu i dobiju Nemce za trece mesto. A onda treba da cekaju koliko bese 9 sati do dodele medalja i to kako da sede i pijuckaju kafu dok ih drma adrenalin i euforija, ne ide to. Rekao je da nema smisla što su čekali toliko i da je bolje da su neku knjigu pročitali za to vreme Eto to vam je bolji citat, al' nećete da se sprdate nego samo svinje, blato... 1
Moća Posted February 27 Posted February 27 52 minutes ago, smooth.Op said: Slušao jutros do posla na 1.5 brzini. Priča da je bio kod Duleta na probi još dok je bio u Zdravlju iz Leskovca. Partizan nije hteo da plati obeštećenje, kaže valjda im previše bilo, ali zato Čova platio Kaže isto kad je odlazio iz FMP-a u Aris da je mogao da prevari Čovića na kraju, a Mile uleće sa: "malo je takvih brate". Moj burazer je stigao u Zdravlje to leto kad je Labud otišao u FMP i tad su svi pričali da je dijabola.
John Dies at the End Posted February 27 Posted February 27 DobroTM , Dule zna, ipak se on naosvajao medalja sa reprezentacij(ama)om 1 1
Svemir Zeka Posted February 27 Posted February 27 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said: to im je posao malo su jadnjikavo izgedali, bar za mene. kao kad sam video petra kralja pijanog u skadarliji. pijani(i drogirani) ljudi u javnosti meni izazivaju sažaljenje al jbg takva je publika postala Petar Kralj nam je, bog da mu dušu prosti, ulepšavao prepodneva kad smo bežali s časova u 4.godini iz Svetog Save, i sedeli u kafiću KUD Abrašević, preko puta urgentnog. Pera je bio večito olešen i recitovao nam delove predstava bukvalno smo imali svoje privatno pozorište 2 2
kud u maglu Simoviću Posted February 27 Posted February 27 još bi više zamrzeo pozorište da sam i ja bio tamo
Svemir Zeka Posted February 27 Posted February 27 Ne bi. Njemu je bilo ultrazabavno da nas zasmejava, klinčadija Dosta dobro mu je išla koordinacija pokreta, s obzirom na alkoholisanost
Tresko Posted March 1 Posted March 1 Al je prso Anus jebote, još ne može da prežali. Eh Elšnik, nije ti ovo olimpija ljubljana.
Lord Stef Posted March 1 Posted March 1 Neka ga, od kako je poceo da nam prognozira poraze u svakoj bozijoj utakmici mi napravili 13:4 1
Recommended Posts