February 22Feb 22 Author On 20. 2. 2025. at 15:11, smooth.Op said: EL svakako jeste merilo. Trenutno je tajbrejker na našoj strani. Da, vama i Makabiju
February 22Feb 22 Ala krade ovo govno. Šta svira i sa druge strane šta ne svira. Ko je ovo naprednjačko govno koje prenosi na areni? Baš smradina odvratna.
February 22Feb 22 vučićev igrač faulira igrača Partizana, ovaj pušta prednost za vučićevce a komentator piški od sreće.
February 22Feb 22 8 minutes ago, Milošica said: Pri tome, da budem pošten, ovaj koga sam pomenuo nije taj sa derbija, pomešao sam ih. jel si mislio na cakija?
February 22Feb 22 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ko je komentarisao? Mislim da je ovaj za zvezdu onaj Nenad Milovanović a ovaj za vas ne znam kako se zove, uvek vas komentariše posle Ivana Radulovića koji već par godina ne prenosi
February 22Feb 22 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel si mislio na cakija? Na Filipa Markovića.
February 22Feb 22 15 minutes ago, sasha said: Mislim da je ovaj za zvezdu onaj Nenad Milovanović a ovaj za vas ne znam kako se zove, uvek vas komentariše posle Ivana Radulovića koji već par godina ne prenosi Filip Stanić
February 22Feb 22 nego jery se broje krvna zrnca golovi srpskih igrača i u fudbalu kao što se broje koševi na basketu