kralj Posted Thursday at 15:30 Posted Thursday at 15:30 Ma koji SNS projekat, ovo su likovi iz menjam ženu. 1
Popular Post ZokiAsov Posted Thursday at 16:20 Popular Post Posted Thursday at 16:20 1 hour ago, Nikola77 said: super što mi je moderacija brže nego što željko pocrveni izbrisala post. valjda zato što ni na ovom topicu ne sme da se pokojni KK Partizan nazove SNS nakaznim projektom, dok je sa druge strane dozvoljeno prozivati ljude da su sendvičari i lojalisti Nemojmo o pokojnim klubovima 2 9
Midžeta Posted Thursday at 18:48 Posted Thursday at 18:48 3 hours ago, Nikola77 said: super što mi je moderacija brže nego što željko pocrveni izbrisala post. valjda zato što ni na ovom topicu ne sme da se pokojni KK Partizan nazove SNS nakaznim projektom, dok je sa druge strane dozvoljeno prozivati ljude da su sendvičari i lojalisti Moderacija tj ja u ovom slucaju sam obrisala post jer ga je pratilo narušavanje, pa da ne ode sve gde ne treba, zaista nemam zelju ni da treniram storgocu ni da banujem zbog sportica, dajte si svi oduška, a ako ponekad obrišem nije tolika tragedija valjda. Hvala 1 1
copkillah Posted Thursday at 19:05 Posted Thursday at 19:05 Da ne ulazimo u hodanje po tankoj žici rasizma. 1
Karelia slims Posted Friday at 16:19 Posted Friday at 16:19 Spoiler On 20. 2. 2025. at 6:50, napadaj said: sad znamo da napadaj radi kao novinar za sport klub
Milošica Posted Friday at 17:06 Posted Friday at 17:06 (edited) Grobarčići, gledajte Petruševa. 6 minuta do kraja druge četvrtine, 19 poena. Edited Friday at 17:06 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted Friday at 17:09 Posted Friday at 17:09 (edited) … Edited Friday at 17:10 by kud u maglu Simoviću
Tresko Posted Friday at 19:54 Posted Friday at 19:54 2 hours ago, Milošica said: Grobarčići, gledajte Petruševa. 6 minuta do kraja druge četvrtine, 19 poena. Izuzetno me boli kurac za to govno. Nego gde je Kariju Plavšić taj izuzetni igrač kojeg je morao da vodi na olimpijadu.
kud u maglu Simoviću Posted Friday at 20:50 Posted Friday at 20:50 (edited) … Edited Friday at 20:50 by kud u maglu Simoviću
Midžeta Posted yesterday at 01:42 Posted yesterday at 01:42 Ovaj klip sto je levi okačio je apsolutna koma
Recommended Posts