February 20Feb 20 Popular Post 1 hour ago, Nikola77 said: super što mi je moderacija brže nego što željko pocrveni izbrisala post. valjda zato što ni na ovom topicu ne sme da se pokojni KK Partizan nazove SNS nakaznim projektom, dok je sa druge strane dozvoljeno prozivati ljude da su sendvičari i lojalisti Nemojmo o pokojnim klubovima
February 20Feb 20 3 hours ago, Nikola77 said: super što mi je moderacija brže nego što željko pocrveni izbrisala post. valjda zato što ni na ovom topicu ne sme da se pokojni KK Partizan nazove SNS nakaznim projektom, dok je sa druge strane dozvoljeno prozivati ljude da su sendvičari i lojalisti Moderacija tj ja u ovom slucaju sam obrisala post jer ga je pratilo narušavanje, pa da ne ode sve gde ne treba, zaista nemam zelju ni da treniram storgocu ni da banujem zbog sportica, dajte si svi oduška, a ako ponekad obrišem nije tolika tragedija valjda. Hvala
February 21Feb 21 Spoiler On 20. 2. 2025. at 6:50, napadaj said: sad znamo da napadaj radi kao novinar za sport klub
February 21Feb 21 Grobarčići, gledajte Petruševa. 6 minuta do kraja druge četvrtine, 19 poena. Edited February 21Feb 21 by Milošica
February 21Feb 21 2 hours ago, Milošica said: Grobarčići, gledajte Petruševa. 6 minuta do kraja druge četvrtine, 19 poena. Izuzetno me boli kurac za to govno. Nego gde je Kariju Plavšić taj izuzetni igrač kojeg je morao da vodi na olimpijadu.