copkillah Posted Wednesday at 17:41 Posted Wednesday at 17:41 1 hour ago, Nikodije said: Milošice, ti si kul, objasni ovim svojim matorim grobarskim konjima kako da podnesu sprdnju na račun svog idola, pošto to očigledno nisu u stanju. Može i Midžeta. 2 hours ago, Nikodije said: Ima nešto gore od tvog smisla za humor, a to je tvoj filmski ukus Ajde, ajde, ako daš šalu, moraš i da je primiš, pun intended. 3
Mindaugas Žukauskas Posted Wednesday at 17:47 Posted Wednesday at 17:47 A i prošli put kad je hteo tvrdim kurcem na Filozofa, vratilo mu se bumerangom. Kurac je definitivno alatka sa dva kraja. 2 1
copkillah Posted Wednesday at 17:58 Posted Wednesday at 17:58 A Nikodije ga se tvrdoglavo uhvatio, pa ga ne pušta i ne pušta. 1
napadaj Posted Wednesday at 18:05 Posted Wednesday at 18:05 22 minutes ago, copkillah said: ako daš šalu To još čekamo od njega na ovim temama
kud u maglu Simoviću Posted Wednesday at 18:21 Posted Wednesday at 18:21 ovo mu više dođe ko terpijski topik, suviše je zahtevati i dozu satire
copkillah Posted Wednesday at 18:24 Posted Wednesday at 18:24 17 minutes ago, napadaj said: To još čekamo od njega na ovim temama 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ovo mu više dođe ko terpijski topik, suviše je zahtevati i dozu satire Imao je on nekad duha, ali već duže vreme je samo bleda senka samog sebe :(
Tresko Posted Wednesday at 19:24 Posted Wednesday at 19:24 57 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo mu više dođe ko terpijski topik, suviše je zahtevati i dozu satire Sad su postali opsednuti kurčevima
Nikodije Posted Wednesday at 22:46 Posted Wednesday at 22:46 5 hours ago, copkillah said: Ajde, ajde, ako daš šalu, moraš i da je primiš, pun intended. Nemam ništa protiv, ovde smo da se sprdamo. Šale mogu biti bolje ili lošije, ali kada na nešto što okačim retard reaguje tako što me pita kakav je bio sendvič u Mitrovici, realno možeš samo da ga naduvaš kurcem. Verujem da se slažemo oko toga. Btw Shaq i Booyaka, daleko benigniji likovi od njega su počišćeni sa foruma, a taj lik i dalje smrdi sve u 16. Maderacija propo. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted Wednesday at 23:37 Posted Wednesday at 23:37 jbg cena renesanse pod vučićem je da će te neko sprdati da si sendvičar deal with it 1 1 1
Nikodije Posted Wednesday at 23:45 Posted Wednesday at 23:45 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbg cena renesanse pod vučićem je da će te neko sprdati da si sendvičar deal with it Druye, ako je neko hejtovao ono što je Zvezda, posebno fkcz postala pod Vučićem, to sam bio ja. Čak sam otkrio i insajd info da Terza postavlja trenere po Superligi i slično. I onda me retard pita kakav je sendvič. Pa usta ga jebem škrbava. A nisi ni ti mnogo bolji. 1
Klara Posted Thursday at 00:19 Posted Thursday at 00:19 (edited) ... Edited Thursday at 00:23 by Klara
Svemir Zeka Posted Thursday at 01:19 Posted Thursday at 01:19 (edited) 7 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: A i prošli put kad je hteo tvrdim kurcem na Filozofa, vratilo mu se bumerangom. Kurac je definitivno alatka sa dva kraja. Mogu i oba kraja ka istom Edited Thursday at 01:21 by Svemir Zeka 1 2 1
Svemir Zeka Posted Thursday at 01:24 Posted Thursday at 01:24 Ju, što vam dobar ovaj topik. Kako ne provalih ranije. Nego tamo po kuhinjama čitam, umesto ovo napušavanje an gro 2
Recommended Posts