February 19Feb 19 9 minutes ago, John Coltrane said: https://www.instagram.com/p/DGPzjFoInXP/?igsh=dGQxcjA0bms5bWt0 retardirani lojalista ne zna šta to znači
February 19Feb 19 1 hour ago, copkillah said: retardirani lojalista ne zna šta to znači Udario parizer iz sendviča u glavu, ne znaju više šta rade od silnih nitrata. Vidiš i ovde svi ovi koji '45 hoće u partizane.
February 19Feb 19 Prvo sam lepo dao Trešku kitu cveća, kano pravi džentlmen. Ali pošto ga to nije zadovoljilo, morao sam da mu spakujem ono što mu duša ište.
February 19Feb 19 7 minutes ago, copkillah said: Kakav si gospodin, odvajaš od sopstvenih usta Ima nešto gore od tvog smisla za humor, a to je tvoj filmski ukus
February 19Feb 19 1 hour ago, ubibobi said: Sklanjaj to nikodije za boga miloga, jeza me neka podilazi Nikad više u životu nećeš jesti brzu hranu.
February 19Feb 19 7 minutes ago, Nikodije said: Ima nešto gore od tvog smisla za humor, a to je tvoj filmski ukus Alo momci, za danas toliko.
February 19Feb 19 Just now, Milošica said: Alo momci, za danas toliko. Milošice, ti si kul, objasni ovim svojim matorim grobarskim konjima kako da podnesu sprdnju na račun svog idola, pošto to očigledno nisu u stanju. Može i Midžeta.