February 1Feb 1 On 1. 2. 2025. at 14:14, Nikodije said: Još malo brata Luke ko voli svi volimo ovo Luka iz Luke i Kuzme!?
February 2Feb 2 Author On 1. 2. 2025. at 20:27, Valk said: ovo Luka iz Luke i Kuzme!? A ljudi su mislili da je tu Kuzma nenormalniji
February 2Feb 2 On 2. 2. 2025. at 11:22, MiddleClass said: A ljudi su mislili da je tu Kuzma nenormalniji I jeste
February 4Feb 4 Author https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fudbal-ostalo/slavoljub-muslin-uz-studente-da-batinasi-ne-tuku-nekaznjeno/ E ovo je podrska! Nista uvijeno no u facu odmah. Batinasi i rezim. Levi
February 5Feb 5 On 5. 2. 2025. at 22:11, Nikodije said: Podsetio me na Dula, kad je Unikahu zvao Huventud. Old™ school indeed.
February 6Feb 6 On 5. 2. 2025. at 22:11, Nikodije said: Podsetio me na Dula, kad je Unikahu zvao Huventud. Old™ school indeed. Tako ih i ja zovem, i Baskonija je Taukeramika, sta kurac Fale Beneton i Timsistem evropskoj kosarci
February 6Feb 6 Ja zovem Valensiju Unikahom. Sreća pa je prepolovljen onaj pakao kad smo imale konkurentne Đironu, Pamesu, Valensiju i Unikahu. Sve mi to isto. I Himki i Uniks.