dragance Posted February 1 Posted February 1 Jedva čekam da te vidim sa tom zastavom na studentskim protestima. 2
Valk Posted February 1 Posted February 1 6 hours ago, Nikodije said: Još malo brata Luke ko voli svi volimo ovo Luka iz Luke i Kuzme!? 2 1
MiddleClass Posted February 2 Author Posted February 2 14 hours ago, Valk said: ovo Luka iz Luke i Kuzme!? A ljudi su mislili da je tu Kuzma nenormalniji 1 2
kralj Posted February 2 Posted February 2 10 minutes ago, MiddleClass said: A ljudi su mislili da je tu Kuzma nenormalniji I jeste
MiddleClass Posted February 2 Author Posted February 2 Sipa Ife protiv Studentskog. Vidi se da mu je ono prekjuce bio samo los dan 1
kud u maglu Simoviću Posted February 3 Posted February 3 fali naslov iz informera ”željko utero studentima”
MiddleClass Posted February 4 Author Posted February 4 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fudbal-ostalo/slavoljub-muslin-uz-studente-da-batinasi-ne-tuku-nekaznjeno/ E ovo je podrska! Nista uvijeno no u facu odmah. Batinasi i rezim. Levi 1
Nikodije Posted February 5 Posted February 5 Podsetio me na Dula, kad je Unikahu zvao Huventud. Old™ school indeed.
kud u maglu Simoviću Posted February 5 Posted February 5 53 minutes ago, Nikodije said: Podsetio me na Dula, kad je Unikahu zvao Huventud. Old™ school indeed. 2
Ratamahatta Posted February 6 Posted February 6 14 hours ago, Nikodije said: Podsetio me na Dula, kad je Unikahu zvao Huventud. Old™ school indeed. Tako ih i ja zovem, i Baskonija je Taukeramika, sta kurac Fale Beneton i Timsistem evropskoj kosarci
kralj Posted February 6 Posted February 6 Ja zovem Valensiju Unikahom. Sreća pa je prepolovljen onaj pakao kad smo imale konkurentne Đironu, Pamesu, Valensiju i Unikahu. Sve mi to isto. I Himki i Uniks. 1
Recommended Posts