Milošica Posted February 1 Posted February 1 Just now, kralj said: Neozbiljan si. A šta je razlog? Nedovoljna pomoć "manjim klubovima" kao zvaničan razlog? Drago mi je da si nepogrešivo na AV strani na ovim temama. 1 1
Milošica Posted February 1 Posted February 1 (edited) 2 minutes ago, John Coltrane said: Čuj mračan, posle onog karanja sinoć, ko može biti mračan?! To je kod tebe konstanta, pobedili ili izgubili. Skoro se Mindaugas nešto zajebava na PL temi, ti ulećeš sa dve noge. Baš jeziv majndset. Edited February 1 by Milošica 1
napadaj Posted February 1 Posted February 1 11 minutes ago, dragance said: Za jednog ovde jeste. Ne u tom kontekstu u kom ga ovi turbopravoslavci sa severa koriste.
John Coltrane Posted February 1 Posted February 1 7 minutes ago, Milošica said: To je kod tebe konstanta, pobedili ili izgubili. Skoro se Mindaugas nešto zajebava na PL temi, ti ulećeš sa dve noge. Baš jeziv majndset. Čuveni zajebanti 1
Milošica Posted February 1 Posted February 1 Njega verovatno mrzi da izvlači jer je laganiji lik od mene, ali ko je čitao jasno mu je. To je mikroprimer svakako, neko.dokon bi našao hiljadu.
kralj Posted February 1 Posted February 1 5 minutes ago, Milošica said: A šta je razlog? Nedovoljna pomoć "manjim klubovima" kao zvaničan razlog? Drago mi je da si nepogrešivo na AV strani na ovim temama. Čoveče, da njemu smeta Ostoja, napakovao bi mu 70 godina robije za 1 posao. KKP i CZ su AV strana, ja se samo zabavljam kad vam pretegne Ljubav prema klubu, pa nesrećnici relativizujete sve do najgoru SNS fukaru i predstavite je kao nekakvu nategnutu opoziciju. Čak i konstrukcija ove poslednje rečenice govori u prilog tome koliko si u stanju da ispadneš balavac kad te sportić tresne kao mokrom krpom. Btw, nagađao sam da vam smeta to što se Tomašević kao bivši igrač i reprezentativac kompromituje, nisam ni blizu dovoljno kreativan da posumnjam da ste iz ovoga uspeli dizađete kao disidenti Dobro ga nije smenio sa mesta upravitelja stambene zajednice iz redova stanara. Milošica bi prineo žrtvu predzgradom. 1 1
kralj Posted February 1 Posted February 1 Inače u glavama ultrasa pomračene svesti ja jesam team AV jer navijam za Zvezdu, dalje od toga ne dobacuju. 1
Jeremija Posted February 1 Posted February 1 Posle toliko godina po prvi put čitam sportić, tek sad vidim šta sam sve propustio... 1
Milošica Posted February 1 Posted February 1 (edited) Ne smeta mu Ostoja što je nekakav spasilac, već što nije uspeo da hendluje sve kako je AV želeo. Niti je Ostoja ikakva opozicija, odmah sam u prvom postu to naglasio. I naravno da ne želi tek tako da mu pakuje robiju, jasno ti je kako politika funkcioniše. Želimir mu svakako smeta, bez obzira što ga Sfero školuje, to ti je sigurno jasno. Znaš koliko bi me boleo kurac da se uprežem da nešto dokažem o potencijalnim promenama u SD Crvena Zvezda, s toga mi nije jasna tvoja želja. A najmanje da zbog nečijeg mišljenja(gde se uz to kao kreten milion puta ograđujem od Ostoje i da su moji postovi isključivo kritika ka AV a ne uzdizanje prvog). Toliko si se uzbudio, "nesrećnici", "balavac", "ultrasi pomračene svesti"... Edited February 1 by Milošica 2
dragance Posted February 1 Posted February 1 (edited) 1 hour ago, napadaj said: Ne u tom kontekstu u kom ga ovi turbopravoslavci sa severa koriste. Ne može i jedno i drugo. Nema dva konteksta. Ne skida se slika svoga bivšeg predsednika tek tako. Edited February 1 by dragance
kud u maglu Simoviću Posted February 1 Posted February 1 1 hour ago, Milošica said: Ne smeta mu Ostoja što je nekakav spasilac, već što nije uspeo da hendluje sve kako je AV želeo. Niti je Ostoja ikakva opozicija, odmah sam u prvom postu to naglasio. I naravno da ne želi tek tako da mu pakuje robiju, jasno ti je kako politika funkcioniše. Želimir mu svakako smeta, bez obzira što ga Sfero školuje, to ti je sigurno jasno. Znaš koliko bi me boleo kurac da se uprežem da nešto dokažem o potencijalnim promenama u SD Crvena Zvezda, s toga mi nije jasna tvoja želja. A najmanje da zbog nečijeg mišljenja(gde se uz to kao kreten milion puta ograđujem od Ostoje i da su moji postovi isključivo kritika ka AV a ne uzdizanje prvog). Toliko si se uzbudio, "nesrećnici", "balavac", "ultrasi pomračene svesti"...
napadaj Posted February 1 Posted February 1 51 minutes ago, dragance said: Ne može i jedno i drugo. Nema dva konteksta. Ne skida se slika svoga bivšeg predsednika tek tako. Naravno da ima konteksta i da se protiv jedne stvari može biti iz više uglova i razloga koji mogu u neskladu ili potpuno suprotstavljeni.
napadaj Posted February 1 Posted February 1 (edited) Ima tu negde mojih postova o tome šta mislim o svakom predlogu za promenu naziva JSD-a ili grba Partizana. Edited February 1 by napadaj 1
Recommended Posts