Milošica Posted February 1 Posted February 1 Just now, MiddleClass said: Odličan tekst, a ovde neki ranije napadali Nikolu prilično bezobrazno.
napadaj Posted February 1 Posted February 1 4 minutes ago, kralj said: Pa valjda je prihvatljiviji od ovog lerdija. U najmanju ruku, uradio je nešto u životu mimo stranke. Ostoja je nebitan lik, podseća na jednoepizodne negativce iz Alana Forda. Tomašević je mnogo odvratniji od njega. 2
kralj Posted February 1 Posted February 1 Ne zajebavajte, Ostoja je najgori SNS ker, uključen u trgovinu drogom i oružjem. Tomaš je ljigavi prevrtljivac koji popunjava celebrity kvotu.
Milošica Posted February 1 Posted February 1 (edited) Uopšte nije poenta u merenju ljigavosti Ostoje i Tomaševića. To je totalno van ovog konteksta i jeftin je spin. Edited February 1 by Milošica
*edited by mod Posted February 1 Posted February 1 2 hours ago, Nikodije said: Tradizione di famiglia Kad smo kod toga da ne ostane nezabeleženo kada su zvezdini navijači u jednom trenutku pevali navijačima partizana da su Jugosloveni 😆😆😆 1
Nikodije Posted February 1 Posted February 1 1 minute ago, *edited by mod said: Kad smo kod toga da ne ostane nezabeleženo kada su zvezdini navijači u jednom trenutku pevali navijačima partizana da su Jugosloveni 😆😆😆 Ne znam odakle ciganima ta ideja 1
SNARC Posted February 1 Posted February 1 Just now, *edited by mod said: Kad smo kod toga da ne ostane nezabeleženo kada su zvezdini navijači u jednom trenutku pevali navijačima partizana da su Jugosloveni 😆😆😆 Imam ja par takvih bilmeza u okruzenju.. Poklopis ih pitanjem "Kako se zvala drzava u kojoj si rodjen ?" 1
*edited by mod Posted February 1 Posted February 1 1 minute ago, Nikodije said: Ne znam odakle ciganima ta ideja Ni ja ne znam odakle im ideja da je to uvreda 2 1
kralj Posted February 1 Posted February 1 4 minutes ago, Milošica said: Uopšte nije poenta u merenju ljigavosti Ostoje i Tomaševića. To je totalno van ovog konteksta i jeftin je spin. A šta je poenta, dobri Milošice? 2
Milošica Posted February 1 Posted February 1 Just now, kralj said: A šta je poenta, dobri Milošice? AV se nalljutio. Naravno, novokompanovani Grobari da povedu računa i ne prave od Ostoje heroja
John Coltrane Posted February 1 Posted February 1 30 minutes ago, Milošica said: Pa i Čović je bio u Partizanu Po običaju mašiš fudbal. Tad se pevalo zbog Divca… 1
Milošica Posted February 1 Posted February 1 (edited) 1 minute ago, John Coltrane said: Po običaju mašiš fudbal. Tad se pevalo zbog Divca… Zajebavam se jbt, i jedno i drugo je deo folklora i zajebancije. Što si uvek tako mračan koji kurac. A za bold, znam na šta ciljaš ali ono je činjenica. Nema tu šta da se maši fudbal. Edited February 1 by Milošica
kralj Posted February 1 Posted February 1 3 minutes ago, Milošica said: AV se nalljutio. Naravno, novokompanovani Grobari da povedu računa i ne prave od Ostoje heroja Neozbiljan si.
John Coltrane Posted February 1 Posted February 1 1 minute ago, Milošica said: Zajebavam se jbt, i jedno i drugo je deo folklora i zajebancije. Što si tako mračan koji kurac. A za bold, znam na šta ciljaš ali ono je činjenica. Nema tu šta da se maši fudbal. Čuj mračan, posle onog karanja sinoć, ko može biti mračan?!
Recommended Posts