*edited by mod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 34 minutes ago, booyaka said: Ne razumem, to je u skladu sa prethodnom procenom. Pa i nije. Tvoja procena je koliko vidim data posle utakmice sa PAO, od tad došle 3 pobede, ako dodju još 3 do tih tvojih maksimalnih 6 to mu opet dodje 15 a ne 16. Ali nije ni bitno jer će ih biti više svakako.
booyaka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne, na 10:11 sam rekao još 5,6 pobeda. Edited 3 hours ago by booyaka
*edited by mod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, booyaka said: Ne, na 10:11 sam rekao još 5,6 pobeda. Imaš timestamp u postu. 9.1 u 23h nismo bili na 10-11 nego na 9-11
booyaka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rekao sam max 16 pobeda, ne isključujem da će ih biti manje. Kako sada stvari stoje za plejin će biti potrebno 18, tako da ne menja mnogo na suštini.
*edited by mod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, booyaka said: Rekao sam max 16 pobeda, ne isključujem da će ih biti manje. Kako sada stvari stoje za plejin će biti potrebno 18, tako da ne menja mnogo na suštini. Jesi rekao danas, zato i kažem da si pomerio stative sa 14, max 15, na max 16 Sa 18 će plejin biti siguran. Verovatno će se i sa 17 naći neki učesnik plejina.
MiddleClass Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 42 minutes ago, *edited by mod said: Sa 18 će plejin biti siguran. Verovatno će se i sa 17 naći neki učesnik plejina. Ovo je bas optimisticno iz ugla navijaca klubova ispod crte
kud u maglu Simoviću Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago jeli midle koji ćemo imati skor na kraju? a koji vi?
booyaka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako su mudanca porasla, polako ima još dosta do kraja regularea 1
MiddleClass Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jeli midle koji ćemo imati skor na kraju? a koji vi?
SNARC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, ZokiAsov said: Jebiga sad i ti sitnicaris. Decko odlicno prognozira Kamenko Katic govna da jede.. 1
Recommended Posts