January 22Jan 22 Na ispitu iz Teorije organizacije, prvo pitanje - kiberneetika. Pita profesor studenta kandidata: - Kolega, navedite mi jedan primer negativne povratne sprege. - Profesore, to je kada Vučić daje pare KK Partizan, da bi mu čitava hala skandirala u glas. - Bravo, kolega, čista desetka. (Zavesa se spusta)
January 23Jan 23 9 hours ago, Midžeta said: Ovih poslednjih par strana moze da se mash upuje sa poslednjih par strana sa seksualno uznemiravanje teme, totalna psiho delija Pristrasna maderacija
January 23Jan 23 2 hours ago, pantelia said: Pristrasna maderacija Vidi stvarno, izletelo mi, ja se izvinjavam
January 23Jan 23 On 9. 1. 2025. at 22:57, booyaka said: Od preostalih 14 utakmica EL Partizan će pobediti u 5, maksimum 6. Taj neki fazon
January 23Jan 23 14 minutes ago, booyaka said: Tako je, nekih 16 pobeda max Rano si pomerio stative...
January 23Jan 23 17 minutes ago, *edited by mod said: Rano si pomerio stative... Ne razumem, to je u skladu sa prethodnom procenom.
January 23Jan 23 Sve alotropske modifikacije Andjusa su vise nego dobrodosle na svim temama ovog cenjenog foruma.