ubibobi Posted January 22 Posted January 22 16 minutes ago, James Marshall said: Treba izmisliti nešto ispod sportića, tipa sportvrtić, sportjaslice, sportski inkubator. Sportski embrion, sportski spermatozoid, sportski qrac 2
Midžeta Posted January 22 Posted January 22 Sportski embrion zvuci kao naslov rts emisije koja prati neko juniorsko prvenstvo hahahah 1 2
booyaka Posted January 22 Posted January 22 @*edited by mod Jaše ga Robija samo tako, nije izašao iz igre uopšte
booyaka Posted January 22 Posted January 22 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Sportsko osemenjavanje Imam za sve, bez brige 1
ubibobi Posted January 22 Posted January 22 Bujke ko deca u vrtiću kad se posvađaju -"Baš si glup" -"E, a ti si glup" 2
Midžeta Posted January 22 Posted January 22 Ovih poslednjih par strana moze da se mash upuje sa poslednjih par strana sa seksualno uznemiravanje teme, totalna psihodelija
ubibobi Posted January 22 Posted January 22 (edited) 5 minutes ago, Midžeta said: Ovih poslednjih par strana moze da se mash upuje sa poslednjih par strana sa seksualno uznemiravanje teme, totalna psihodelija I ja učestvujem u obe, sad si mi otvorila oči I to samo da ne bih gledao partizan, mnogo me nerviraju haha Edited January 22 by ubibobi 1
Midžeta Posted January 22 Posted January 22 5 minutes ago, ubibobi said: I ja učestvujem u obe, sad si mi otvorila oči I to samo da ne bih gledao partizan, mnogo me nerviraju haha Kakav sam moderator-pedagog 1
Recommended Posts