January 22Jan 22 16 minutes ago, James Marshall said: Treba izmisliti nešto ispod sportića, tipa sportvrtić, sportjaslice, sportski inkubator. Sportski embrion, sportski spermatozoid, sportski qrac
January 22Jan 22 Sportski embrion zvuci kao naslov rts emisije koja prati neko juniorsko prvenstvo hahahah
January 22Jan 22 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Sportsko osemenjavanje Imam za sve, bez brige
January 22Jan 22 Ovih poslednjih par strana moze da se mash upuje sa poslednjih par strana sa seksualno uznemiravanje teme, totalna psihodelija
January 22Jan 22 5 minutes ago, Midžeta said: Ovih poslednjih par strana moze da se mash upuje sa poslednjih par strana sa seksualno uznemiravanje teme, totalna psihodelija I ja učestvujem u obe, sad si mi otvorila oči I to samo da ne bih gledao partizan, mnogo me nerviraju haha Edited January 22Jan 22 by ubibobi
January 22Jan 22 5 minutes ago, ubibobi said: I ja učestvujem u obe, sad si mi otvorila oči I to samo da ne bih gledao partizan, mnogo me nerviraju haha Kakav sam moderator-pedagog