Eleniko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 23 hours ago, kud u maglu Simoviću said: da citiram kolegu mogu govno da prepoznam na kilometar ovo je odlično ostarilo. čuj odlično, najbolje, hvala kumse!
arheolog1981 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, booyaka said: Rezultat je večeras u drugom planu, važno je pružiti podršku studentima Naravno, podrška studentima je jedino važna... ovo loptanje kako se završi. Ti imaš nešto protiv podrške studentima? 1
arheolog1981 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Midžeta said: Nemojte da mi pravite poso na sporticu
arheolog1981 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 13 minutes ago, booyaka said: Nego, rekoste li da nećete navijati? Ja ne navijam, derem se vučiću pederu što nisi stavio dan žalosti u utorak. A da, tad je igrala yveyda
booyaka Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne znam koji ti je to klub, probaj da napišeš ispravno Dana žalosti ni u naznakama Što se mene tiče trebalo je i juče i danas i sutra da bude dan žalosti
booyaka Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Daj da vidimo tu empatiju, navodno ste bolji od Dileja Naravno da od toga nema ništa
James Marshall Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Treba izmisliti nešto ispod sportića, tipa sportvrtić, sportjaslice, sportski inkubator. 3
booyaka Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Trebalo bi uvesti topic Moralna Čistota U Blizanaca ( i JSD Partizana pre svega)
James Marshall Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago E da se koristio i sportski kondom kad je trebalo 1 1
James Marshall Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 minute ago, booyaka said: Trebalo bi uvesti topic Moralna Čistota U Blizanaca ( i JSD Partizana pre svega) A ti da budeš inkvizitor? Opet predano radiš na svom povratku sa sportića ovim flejmovanjem. Edited 7 hours ago by James Marshall 1
Eleniko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, James Marshall said: A ti da budeš inkvizitor? Opet predano radiš na svom povratku sa sportića ovim flejmovanjem. dobro stalkuješ, čestitam
booyaka Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koji flejm, sve što pišem odnosi se na oba kluba Trebalo je neko da koristi kondome, to se slažem Ti ako ne vidiš licemerje to je tvoj problem i tvojih kompanjona Zabole me baš za koga navodno navijaš
Recommended Posts