January 22Jan 22 23 hours ago, kud u maglu Simoviću said: da citiram kolegu mogu govno da prepoznam na kilometar ovo je odlično ostarilo. čuj odlično, najbolje, hvala kumse!
January 22Jan 22 7 minutes ago, booyaka said: Rezultat je večeras u drugom planu, važno je pružiti podršku studentima Naravno, podrška studentima je jedino važna... ovo loptanje kako se završi. Ti imaš nešto protiv podrške studentima?
January 22Jan 22 13 minutes ago, booyaka said: Nego, rekoste li da nećete navijati? Ja ne navijam, derem se vučiću pederu što nisi stavio dan žalosti u utorak. A da, tad je igrala yveyda
January 22Jan 22 Ne znam koji ti je to klub, probaj da napišeš ispravno Dana žalosti ni u naznakama Što se mene tiče trebalo je i juče i danas i sutra da bude dan žalosti
January 22Jan 22 Daj da vidimo tu empatiju, navodno ste bolji od Dileja Naravno da od toga nema ništa
January 22Jan 22 Treba izmisliti nešto ispod sportića, tipa sportvrtić, sportjaslice, sportski inkubator.
January 22Jan 22 1 minute ago, booyaka said: Trebalo bi uvesti topic Moralna Čistota U Blizanaca ( i JSD Partizana pre svega) A ti da budeš inkvizitor? Opet predano radiš na svom povratku sa sportića ovim flejmovanjem. Edited January 22Jan 22 by James Marshall
January 22Jan 22 2 minutes ago, James Marshall said: A ti da budeš inkvizitor? Opet predano radiš na svom povratku sa sportića ovim flejmovanjem. dobro stalkuješ, čestitam
January 22Jan 22 Koji flejm, sve što pišem odnosi se na oba kluba Trebalo je neko da koristi kondome, to se slažem Ti ako ne vidiš licemerje to je tvoj problem i tvojih kompanjona Zabole me baš za koga navodno navijaš