Lord Stef Posted Sunday at 18:31 Posted Sunday at 18:31 Ma jok, ovaj Kazami Kin, ili ga on prebrzo izgovori ili sam ja gluv, morao sam na sajtu ABA da ga potrazim
booyaka Posted Monday at 14:58 Posted Monday at 14:58 @goofs Ako CedOli ostane na drugom mestu u grupi direktno su u četvrtfinalu.
Eleniko Posted Monday at 15:59 Posted Monday at 15:59 ovo pojašnjava dosta toga pogled neopterećen mišlju 1
Nikodije Posted Monday at 17:48 Posted Monday at 17:48 1 hour ago, Eleniko said: ovo pojašnjava dosta toga pogled neopterećen mišlju
kud u maglu Simoviću Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovaj je čuvao kurac do malopre da citiram kolegu mogu govno da prepoznam na kilometar
*edited by mod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Vidi se da je prošao proceduru batine, skidanje i ćuza. Ima taj pogled. A definitivno je čuvao kurac i dobio nagradu u vidu karte. 3
smooth.Op Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, Eleniko said: Vratimo se redovnim aktivnostima 1 3
Eleniko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, smooth.Op said: Da li se samofinansiraš tm
Recommended Posts