Lord Stef Posted January 19 Posted January 19 Ma jok, ovaj Kazami Kin, ili ga on prebrzo izgovori ili sam ja gluv, morao sam na sajtu ABA da ga potrazim
booyaka Posted January 20 Posted January 20 @goofs Ako CedOli ostane na drugom mestu u grupi direktno su u četvrtfinalu.
Nikodije Posted January 20 Posted January 20 1 hour ago, Eleniko said: ovo pojašnjava dosta toga pogled neopterećen mišlju
kud u maglu Simoviću Posted January 21 Posted January 21 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovaj je čuvao kurac do malopre da citiram kolegu mogu govno da prepoznam na kilometar
*edited by mod Posted January 21 Posted January 21 Vidi se da je prošao proceduru batine, skidanje i ćuza. Ima taj pogled. A definitivno je čuvao kurac i dobio nagradu u vidu karte. 4
smooth.Op Posted January 22 Posted January 22 11 minutes ago, Eleniko said: Vratimo se redovnim aktivnostima 1 4
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 6 minutes ago, smooth.Op said: Da li se samofinansiraš tm
booyaka Posted January 22 Posted January 22 Rezultat je večeras u drugom planu, važno je pružiti podršku studentima
Recommended Posts