Midžeta Posted January 16 Posted January 16 6 minutes ago, Milošica said: Koliko je prljav igrač Lidej. E iritira kad igra protiv tebe, ngl, zapenila sam u jednom momentu 1
ZokiAsov Posted January 16 Posted January 16 12 minutes ago, Milošica said: Koliko je prljav igrač Lidej. Brat rodjeni 2 3
booyaka Posted January 16 Posted January 16 10 minutes ago, Midžeta said: Booyke gde su cestitke za mene Vidim da ne lajkuješ, pa reko neću da uznemiravam Čestitke Mi-dži! 1
Midžeta Posted January 16 Posted January 16 Just now, booyaka said: Vidim da ne lajkuješ, pa reko neću da uznemiravam Čestitke Mi-dži! Hvala, hvala Zaboravim da siđem ovamo nekad
booyaka Posted January 16 Posted January 16 A jeste stvarno, uopšte se ne vidi ovaj deo foruma... not
MiddleClass Posted January 17 Author Posted January 17 Posle rastanka sa Partizan Mozzart Betom iskusni američki strelac dugo je čekao novi klub, a posle više od pola godine potpisao je za – Džeđang Lajonse. Tačnije, Džejms Naneli postao je novi saigrač Bobana Marjanovića! Biće to tandem koji će svi voleti da vide na delu u kineskoj košarci.
Recommended Posts