Nikodije Posted Thursday at 21:13 Posted Thursday at 21:13 - izvoli Rado - Gospodine Obradoviću, hoćete li dobiti ikoga van Beograda ove sezone? 6
booyaka Posted Thursday at 21:14 Posted Thursday at 21:14 (edited) @MiddleClass Smešno je jer su svi izgubili Edited Thursday at 21:15 by booyaka 1
Kreator Posted Thursday at 21:15 Posted Thursday at 21:15 12 minutes ago, MiddleClass said: Dobro. Stavio sam te upravo na ignore listu ako ti je to bila želja - ispunio sam ti. 3 1
booyaka Posted Thursday at 21:18 Posted Thursday at 21:18 Ne znam kako će da spava večeras, verujem ko beba 1
Nikodije Posted Thursday at 21:19 Posted Thursday at 21:19 (edited) 11 minutes ago, Nikodije said: - izvoli Rado - Gospodine Obradoviću, hoćete li dobiti ikoga van Beograda ove sezone? Ali Rado, dobio sam Megu Ali i to je u Beogradu? Edited Thursday at 21:25 by Nikodije 2
booyaka Posted Thursday at 21:24 Posted Thursday at 21:24 Da su to sudili za KKP bilo bi 20+ razlike za PAO jer se ne bi opustili Sam Ataman rekao da nije bitna koš razlika jer imaju 4 pobede više od Partizana 2
Eleniko Posted Thursday at 21:24 Posted Thursday at 21:24 (edited) Čestitke na dostojanstvenom porazu kumse leđendo Edited Thursday at 21:25 by Eleniko
kud u maglu Simoviću Posted Thursday at 21:35 Posted Thursday at 21:35 tvoje razumevanje košarke je ispod nivoa prosečnog navijača fmp imaš kovačića na tiktoku, a za čitanje i razumevanje istog preporučujem riznicu jjzmaja 1 1
Eleniko Posted Thursday at 21:39 Posted Thursday at 21:39 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tvoje razumevanje košarke je ispod nivoa prosečnog navijača fmp imaš kovačića na tiktoku, a za čitanje i razumevanje istog preporučujem riznicu jjzmaja Tvoje nerazumevanje ničega nije bilo dovoljno da skapiraš koliko su vas sudije častile i večeras, samo što ste usrali motku posle 5 minuta da možete da kapitalizujete bilo šta. Ali ne menjaj ništa, najjači si, Nan je najgori.
booyaka Posted Thursday at 21:50 Posted Thursday at 21:50 1 minute ago, MiddleClass said: Ergine, da li je dovoljna koš razlika? - A, taman. 1 4
booyaka Posted Thursday at 21:57 Posted Thursday at 21:57 Od preostalih 14 utakmica EL Partizan će pobediti u 5, maksimum 6.
Recommended Posts