Jump to content
Info

Pomozi bratu grobaru!

Featured Replies

Kako misliš više nismo povlašćeni? :D

A kada smo to bili povlašćeni?

Ovakav stepen protežiranja jednog kluba/sd kod  as ranije nikad nije viđen. Sličan primer su možda, ali možda, Real Madrid i kaudiljo Franko. :D

Just now, Filozof manijak said:

Kako misliš više nismo povlašćeni? :D

A kada smo to bili povlašćeni?

Ovakav stepen protežiranja jednog kluba/sd kod  as ranije nikad nije viđen. Sličan primer su možda, ali možda, Real Madrid i kaudiljo Franko. :D

Daj ne zajebavaj me :D 

Nisi zlatna ribica, sećaš se dobro.

Naravno da se sećam. Ovako nikad nije bilo.

38 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne vidiš neki apsurd u tvojoj ispravci? 

Ono, Vučić i Partizan prvi? :D

Ne.

1 minute ago, Filozof manijak said:

Naravno da se sećam. Ovako nikad nije bilo.

Objasni mi kako izgleda to protežiranje, bez zajebancije.

2 minutes ago, Filozof manijak said:

giphy.gif?cid=9b38fe91012j3q0q9gjy8yb406

29 minutes ago, dragance said:

Sad će biti u ABA. Za fudbal vam dajem dve sezone jer su vam SNSovci ušli u FK juče. U košarci su tu već par godina.

Edit: a bili ste već prvi u fudbalu i za vreme Vučića.

Osvojili su i ABA titulu. Sad, zašto im je trebalo tri godine i 60+miliona € za to, nije do Vučića.

1 minute ago, dragance said:

Objasni mi kako izgleda to protežiranje, bez zajebancije.

E jbg, sad i ti glumiš francusku sobaricu. 

Uporedi samo stanje i funkcionisanje klubova pre i posle 2012.

Od mene toliko.

PS. Nijedan pravi partizanovac nikad neće klicati Vučiću, od čega je i počela diskusija. I to nema veze sa povlašćenim statusom.

Ok. Ali, nije baš od 2012. godine da ste se pobunili već tek kada su rezultati otišli u kurac. Mi imali nesposobne lopine, dosli novi u dilu sa SNS koji voli da im se da deo kolača. Kod vas došli neki nesposobni i koji su u talu sa SPS i Ružić ekipom iza sebe. U kk kada je ušao Ostoja ste procvetali. Sada će te i u fudbalu za koju godinu jer žvalji odgovaraju jaki blizanci.

ps. Kurac bi ga psovali da ne navija za nas.

Nadam se da žvaalja neće biti prisutan za par godina..

35 minutes ago, dragance said:

Ok. Ali, nije baš od 2012. godine da ste se pobunili već tek kada su rezultati otišli u kurac. Mi imali nesposobne lopine, dosli novi u dilu sa SNS koji voli da im se da deo kolača. Kod vas došli neki nesposobni i koji su u talu sa SPS i Ružić ekipom iza sebe. U kk kada je ušao Ostoja ste procvetali. Sada će te i u fudbalu za koju godinu jer žvalji odgovaraju jaki blizanci.

ps. Kurac bi ga psovali da ne navija za nas.

Ne ce mo...jer skidamo zvalju i teramo ga na robiju i boli nas qrac i za fudbal i za kosarku..a vi vidite cime ce te posle da ukrasavate zidove kancelarije direktora FK :)

1 hour ago, SNARC said:

Ne ce mo...jer skidamo zvalju i teramo ga na robiju i boli nas qrac i za fudbal i za kosarku..a vi vidite cime ce te posle da ukrasavate zidove kancelarije direktora FK :)

Možda pozajmimo.

Janko_Bobetko.jpg

GfBGDDZWYAAP3XR.jpeg

2 hours ago, SNARC said:

Zajeb u gramatici, a drago mi je za šta dalje sa njim. Pridružujem se.

3 hours ago, dragance said:

Daj ne zajebavaj me :D 

Nisi zlatna ribica, sećaš se dobro.

sećao bi se da nije lizao slajbe i hasao čurkice u vreme tola i mirka marjanovića.

ratka mladića da ne pominjemo. 

ne seća se on ničega.

Dokle, Tole, dokle! Sećam se kad je Tole bio predsednik države, koja su zlatna vremena bila.

Eh...