Filozof manijak Posted Tuesday at 15:55 Posted Tuesday at 15:55 Kako misliš više nismo povlašćeni? A kada smo to bili povlašćeni? Ovakav stepen protežiranja jednog kluba/sd kod as ranije nikad nije viđen. Sličan primer su možda, ali možda, Real Madrid i kaudiljo Franko. 1
dragance Posted Tuesday at 15:57 Posted Tuesday at 15:57 Just now, Filozof manijak said: Kako misliš više nismo povlašćeni? A kada smo to bili povlašćeni? Ovakav stepen protežiranja jednog kluba/sd kod as ranije nikad nije viđen. Sličan primer su možda, ali možda, Real Madrid i kaudiljo Franko. Daj ne zajebavaj me Nisi zlatna ribica, sećaš se dobro.
Filozof manijak Posted Tuesday at 15:58 Posted Tuesday at 15:58 Naravno da se sećam. Ovako nikad nije bilo.
booyaka Posted Tuesday at 15:58 Posted Tuesday at 15:58 38 minutes ago, Filozof manijak said: Ne vidiš neki apsurd u tvojoj ispravci? Ono, Vučić i Partizan prvi? Ne.
dragance Posted Tuesday at 16:00 Posted Tuesday at 16:00 1 minute ago, Filozof manijak said: Naravno da se sećam. Ovako nikad nije bilo. Objasni mi kako izgleda to protežiranje, bez zajebancije.
kud u maglu Simoviću Posted Tuesday at 16:01 Posted Tuesday at 16:01 2 minutes ago, Filozof manijak said: 2
booyaka Posted Tuesday at 16:01 Posted Tuesday at 16:01 29 minutes ago, dragance said: Sad će biti u ABA. Za fudbal vam dajem dve sezone jer su vam SNSovci ušli u FK juče. U košarci su tu već par godina. Edit: a bili ste već prvi u fudbalu i za vreme Vučića. Osvojili su i ABA titulu. Sad, zašto im je trebalo tri godine i 60+miliona € za to, nije do Vučića. 1
Filozof manijak Posted Tuesday at 16:04 Posted Tuesday at 16:04 1 minute ago, dragance said: Objasni mi kako izgleda to protežiranje, bez zajebancije. E jbg, sad i ti glumiš francusku sobaricu. Uporedi samo stanje i funkcionisanje klubova pre i posle 2012. Od mene toliko. PS. Nijedan pravi partizanovac nikad neće klicati Vučiću, od čega je i počela diskusija. I to nema veze sa povlašćenim statusom.
dragance Posted Tuesday at 16:16 Posted Tuesday at 16:16 Ok. Ali, nije baš od 2012. godine da ste se pobunili već tek kada su rezultati otišli u kurac. Mi imali nesposobne lopine, dosli novi u dilu sa SNS koji voli da im se da deo kolača. Kod vas došli neki nesposobni i koji su u talu sa SPS i Ružić ekipom iza sebe. U kk kada je ušao Ostoja ste procvetali. Sada će te i u fudbalu za koju godinu jer žvalji odgovaraju jaki blizanci. ps. Kurac bi ga psovali da ne navija za nas. 1 1
Heyter Posted Tuesday at 16:30 Posted Tuesday at 16:30 Nadam se da žvaalja neće biti prisutan za par godina..
SNARC Posted Tuesday at 16:54 Posted Tuesday at 16:54 35 minutes ago, dragance said: Ok. Ali, nije baš od 2012. godine da ste se pobunili već tek kada su rezultati otišli u kurac. Mi imali nesposobne lopine, dosli novi u dilu sa SNS koji voli da im se da deo kolača. Kod vas došli neki nesposobni i koji su u talu sa SPS i Ružić ekipom iza sebe. U kk kada je ušao Ostoja ste procvetali. Sada će te i u fudbalu za koju godinu jer žvalji odgovaraju jaki blizanci. ps. Kurac bi ga psovali da ne navija za nas. Ne ce mo...jer skidamo zvalju i teramo ga na robiju i boli nas qrac i za fudbal i za kosarku..a vi vidite cime ce te posle da ukrasavate zidove kancelarije direktora FK 1
sigurnost Posted Tuesday at 18:42 Posted Tuesday at 18:42 1 hour ago, SNARC said: Ne ce mo...jer skidamo zvalju i teramo ga na robiju i boli nas qrac i za fudbal i za kosarku..a vi vidite cime ce te posle da ukrasavate zidove kancelarije direktora FK Možda pozajmimo.
dragance Posted Tuesday at 19:06 Posted Tuesday at 19:06 2 hours ago, SNARC said: Ne ce mo...jer skidamo zvalju i teramo ga na robiju i boli nas qrac i za fudbal i za kosarku..a vi vidite cime ce te posle da ukrasavate zidove kancelarije direktora FK Zajeb u gramatici, a drago mi je za šta dalje sa njim. Pridružujem se.
Eleniko Posted Tuesday at 19:49 Posted Tuesday at 19:49 3 hours ago, dragance said: Daj ne zajebavaj me Nisi zlatna ribica, sećaš se dobro. sećao bi se da nije lizao slajbe i hasao čurkice u vreme tola i mirka marjanovića. ratka mladića da ne pominjemo. ne seća se on ničega. 1
Filozof manijak Posted Tuesday at 19:52 Posted Tuesday at 19:52 Dokle, Tole, dokle! Sećam se kad je Tole bio predsednik države, koja su zlatna vremena bila. Eh...
Recommended Posts