Eleniko Posted January 3 Posted January 3 16 minutes ago, *edited by mod said: Misliš da Eleniko navija za Bruklin? Moguće... A zna se zašto svrbi. Svrbi? Šta znam meni je Kumbo najdraži igrač van crveno belog dresa, žao mi je što Milvokiju nije prošlo i nije mi okej da se vadi na Željkovu akciju kad to nije, ali neka. 1
*edited by mod Posted January 3 Posted January 3 3 minutes ago, kralj said: Nebitno, Dok kad ti prepiše akciju, to je kao da ti na svom certu Karleuša otpeva pesmu. Prepiše Doc, prepiše Pop, usvoji Janis, gleda i ukazuje Jokić... 1
kralj Posted January 3 Posted January 3 Just now, *edited by mod said: Prepiše Doc, prepiše Pop, usvoji Janis, gleda i ukazuje Jokić... ... Sfero dođe i svi samo da pokupe alat. 1 2
kralj Posted January 3 Posted January 3 (edited) U real tajmu mi je promaklo ovo da ga je Jokić zvao po partijskoj liniji da mu javi gde greši. Edited January 3 by kralj 1 1
ZokiAsov Posted January 3 Posted January 3 1 hour ago, copkillah said: lol pa vi se takmičite ko fura jači delulu Brate o obradjivanju pricaju ljudi kojima je coki rekao da je fmp od sad zvezda i oni mu poverovali 2 1
kud u maglu Simoviću Posted January 3 Posted January 3 28 minutes ago, ZokiAsov said: Brate o obradjivanju pricaju ljudi kojima je coki rekao da je fmp od sad zvezda i oni mu poverovali to je jedna od jačih priča u domaćem sportu/društvu skoro u rangu one kad je toma rekao mi nismo radikali nego naprednjaci 2
SNARC Posted January 3 Posted January 3 To kao onaj vic kad je lekar lokalnoj kurvi napisao u dijagnozi da je nimfomanka..a ona skoro zaplakala od srece ? 2
dragance Posted January 3 Posted January 3 22 minutes ago, SNARC said: To kao onaj vic kad je lekar lokalnoj kurvi napisao u dijagnozi da je nimfomanka..a ona skoro zaplakala od srece ? Ili nešto kao ovako?
SNARC Posted January 3 Posted January 3 22 minutes ago, dragance said: Ili nešto kao ovako? Ti si meni simpa ali ja nemam dva sata slobodno :(
dragance Posted January 3 Posted January 3 Just now, SNARC said: Ti si meni simpa ali ja nemam dva sata slobodno :( Nemam ni ja. Samo vidim kako su odjednom postali BFF.
booyaka Posted January 3 Posted January 3 Tu su i Vučela, Peković, Kucač i mnogi drugi neka se ne uvrede što nisu spomenuti
Recommended Posts