Eleniko Posted Friday at 22:04 Posted Friday at 22:04 (edited) 5 hours ago, ubibobi said: Jeste, bar koliko je i Ari bio slastičar Edited Friday at 22:12 by Eleniko
MiddleClass Posted Friday at 22:12 Author Posted Friday at 22:12 Jel se zalio Zelimir na sudjenje posle meca? A da, zaboravio sam da ovo nije aba, zna da mora da drzi jezik za zubima inace bi ga kaznili 1
Jimmy Kowalski Posted Friday at 22:13 Posted Friday at 22:13 Just now, MiddleClass said: Jel se zalio Zelimir na sudjenje posle meca? A da, zaboravio sam da ovo nije aba, zna da mora da drzi jezik za zubima inace bi ga kaznili Rekao da su bile katastrofalne, ali da smo jaci i od sudija.. 2 1
MiddleClass Posted Friday at 22:35 Author Posted Friday at 22:35 21 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Rekao da su bile katastrofalne, ali da smo jaci i od sudija.. Strog, ali pravicam po obicaju
MiddleClass Posted Friday at 23:05 Author Posted Friday at 23:05 Nastavio je Obradović sa obraćanjem u jednom dahu. „Ne mogu ja da se borim protiv koga kako će neko da tumači, a jedino šta mogu da uradim i to ću verovatno da uradim je da ću da prestanem da dajem intervjue. 2
Lord Stef Posted Friday at 23:17 Posted Friday at 23:17 On 26. 12. 2024. at 11:34, copkillah said: bukvalno se na snimku vidi kako lopta napušta ruke pre pete sekunde Jos jedan "snimak nije tacan" momenat. No dobro, mozda nisu dobri u matematici ali su zato dobri u logici... ovaj, pozanavanju prav... a da ga jebem, u necemu su sigurno dobri. Elem, drago mi je sto im se Najveci svojom podrskom studentima posrao u kompetan narativ i proverbijalnu™ pogacu, s druge strane, jos cekamo neku, ma i najmanju, naznaku kicme sa pogresne strane brda. 1
Eleniko Posted Friday at 23:18 Posted Friday at 23:18 u pravu je skroz, i meni je kada sam pročitao njegovu tobožnju podršku studentima prvo bilo na pameti da je podržao isto kao što ih je i vučić podržao, studenti najbolji najpametniji sve najbolje, a onda je krenulo tumačenje i loženje pa ko ne bi popizdeo... 1 1
Lord Stef Posted Friday at 23:29 Posted Friday at 23:29 8 minutes ago, Eleniko said: u pravu je skroz, i meni je kada sam pročitao njegovu tobožnju podršku studentima prvo bilo na pameti da je podržao isto kao što ih je i vučić podržao, studenti najbolji najpametniji sve najbolje, a onda je krenulo tumačenje i loženje pa ko ne bi popizdeo... Pa ti si prvi trazio Zocovu podrsku, a sad je kao toboznja. Reci brate lepo "kenjam po coveku bez ikakvog osnova" 3
Nikodije Posted Friday at 23:30 Posted Friday at 23:30 Ja sam Deda, al kad mi dođe Kevin, onda postajem panter 1 2
copkillah Posted Friday at 23:34 Posted Friday at 23:34 3 minutes ago, Lord Stef said: Pa ti si prvi trazio Zocovu podrsku, a sad je kao toboznja. Reci brate lepo "kenjam po coveku bez ikakvog osnova" Dira mu onoga kome je dao podršku 2012. pa je malo nervozan. 2
Eleniko Posted Friday at 23:35 Posted Friday at 23:35 kakva izuzetna publika, niko da se uvati za glavu kao u areni kad cigan puca dagger trojku 4 minutes ago, Lord Stef said: Pa ti si prvi trazio Zocovu podrsku, a sad je kao toboznja. Reci brate lepo "kenjam po coveku bez ikakvog osnova" "kenjam po coveku bez ikakvog osnova" mada iskr ne znam kada sam tražio žocovu podršku i za šta ja se još nisam izjašnjavao po pitanju politizacije tribine, ni vaše ni naše a nešto ni ne planiram jer znam kako ćete da reagujete a da bacam bisere u svinjac, malo me zabole za to.
booyaka Posted Friday at 23:37 Posted Friday at 23:37 Robija našao novi izgovor za rezultate u poslednje 4 godine, mislio je više na podršku studentima nego na igru i taktiku Nije mu za zameriti a i osvojio je one silne Evrolige
Recommended Posts