December 27, 2024Dec 27 5 hours ago, ubibobi said: Jeste, bar koliko je i Ari bio slastičar Edited December 27, 2024Dec 27 by Eleniko
December 27, 2024Dec 27 Author Jel se zalio Zelimir na sudjenje posle meca? A da, zaboravio sam da ovo nije aba, zna da mora da drzi jezik za zubima inace bi ga kaznili
December 27, 2024Dec 27 Just now, MiddleClass said: Jel se zalio Zelimir na sudjenje posle meca? A da, zaboravio sam da ovo nije aba, zna da mora da drzi jezik za zubima inace bi ga kaznili Rekao da su bile katastrofalne, ali da smo jaci i od sudija..
December 27, 2024Dec 27 Author 21 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Rekao da su bile katastrofalne, ali da smo jaci i od sudija.. Strog, ali pravicam po obicaju
December 27, 2024Dec 27 Author Nastavio je Obradović sa obraćanjem u jednom dahu. „Ne mogu ja da se borim protiv koga kako će neko da tumači, a jedino šta mogu da uradim i to ću verovatno da uradim je da ću da prestanem da dajem intervjue.
December 27, 2024Dec 27 On 26. 12. 2024. at 11:34, copkillah said: bukvalno se na snimku vidi kako lopta napušta ruke pre pete sekunde Jos jedan "snimak nije tacan" momenat. No dobro, mozda nisu dobri u matematici ali su zato dobri u logici... ovaj, pozanavanju prav... a da ga jebem, u necemu su sigurno dobri. Elem, drago mi je sto im se Najveci svojom podrskom studentima posrao u kompetan narativ i proverbijalnu™ pogacu, s druge strane, jos cekamo neku, ma i najmanju, naznaku kicme sa pogresne strane brda.
December 27, 2024Dec 27 u pravu je skroz, i meni je kada sam pročitao njegovu tobožnju podršku studentima prvo bilo na pameti da je podržao isto kao što ih je i vučić podržao, studenti najbolji najpametniji sve najbolje, a onda je krenulo tumačenje i loženje pa ko ne bi popizdeo...
December 27, 2024Dec 27 8 minutes ago, Eleniko said: u pravu je skroz, i meni je kada sam pročitao njegovu tobožnju podršku studentima prvo bilo na pameti da je podržao isto kao što ih je i vučić podržao, studenti najbolji najpametniji sve najbolje, a onda je krenulo tumačenje i loženje pa ko ne bi popizdeo... Pa ti si prvi trazio Zocovu podrsku, a sad je kao toboznja. Reci brate lepo "kenjam po coveku bez ikakvog osnova"
December 27, 2024Dec 27 3 minutes ago, Lord Stef said: Pa ti si prvi trazio Zocovu podrsku, a sad je kao toboznja. Reci brate lepo "kenjam po coveku bez ikakvog osnova" Dira mu onoga kome je dao podršku 2012. pa je malo nervozan.
December 27, 2024Dec 27 kakva izuzetna publika, niko da se uvati za glavu kao u areni kad cigan puca dagger trojku 4 minutes ago, Lord Stef said: Pa ti si prvi trazio Zocovu podrsku, a sad je kao toboznja. Reci brate lepo "kenjam po coveku bez ikakvog osnova" "kenjam po coveku bez ikakvog osnova" mada iskr ne znam kada sam tražio žocovu podršku i za šta ja se još nisam izjašnjavao po pitanju politizacije tribine, ni vaše ni naše a nešto ni ne planiram jer znam kako ćete da reagujete a da bacam bisere u svinjac, malo me zabole za to.
December 27, 2024Dec 27 Robija našao novi izgovor za rezultate u poslednje 4 godine, mislio je više na podršku studentima nego na igru i taktiku Nije mu za zameriti a i osvojio je one silne Evrolige