dragance Posted yesterday at 09:43 Posted yesterday at 09:43 1 hour ago, Filozof manijak said: On je u stvari godinama sipao meleone u Mezimicu da bi je sjebao Terzinom korupcijom i čovičevskim nepotizmom. Double Wolfie bluff Šta je sipao??? Da nije bilo onog usera protiv Krasnodara, ne bi od nas ostalo ništa. A vama novih 6 meleona pre neki dan! 1 1
Filozof manijak Posted yesterday at 09:45 Posted yesterday at 09:45 1 hour ago, Eleniko said: Što je deda u gaćama? Svira diple iz duše 1
Nikodije Posted yesterday at 09:51 Posted yesterday at 09:51 Stiže podrška od čoveka koji najbolje razume Žoca jer je i sam imao nebrojeno mnogo problema sa sudijama. Npr. šta ako sudiji pošalje brinetu a ovaj voli plavuše https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/89590/obradovic-ima-saveznika-u-podgorici-i-mi-smo-protiv-zvezde-imali-problema-sa-sudijama/vest 1
*edited by mod Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, dragance said: Šta je sipao??? Da nije bilo onog usera protiv Krasnodara, ne bi od nas ostalo ništa. A vama novih 6 meleona pre neki dan! Ma naravno, ne bi uleteo Vučić brže, jače i bolje da je Krasnodar prošao dalje... 1
MiddleClass Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago 1 hour ago, Nikodije said: Stiže podrška od čoveka koji najbolje razume Žoca jer je i sam imao nebrojeno mnogo problema sa sudijama. Npr. šta ako sudiji pošalje brinetu a ovaj voli plavuše https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/89590/obradovic-ima-saveznika-u-podgorici-i-mi-smo-protiv-zvezde-imali-problema-sa-sudijama/vest Bokan i Želimir Bemax koritaši
dragance Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 1 hour ago, *edited by mod said: Ma naravno, ne bi uleteo Vučić brže, jače i bolje da je Krasnodar prošao dalje... Ali pošto Krasnodar nije prošao dalje nećemo nikada saznati. Jedino što znamo je da je redovno isparivalo oko 20-30% od prihoda koji su veći nego bilo koje “sipanje para” od države. Edited 21 hours ago by dragance
*edited by mod Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 hours ago, dragance said: Ali pošto Krasnodar nije prošao dalje nećemo nikada saznati. Jedino što znamo je da je redovno isparivalo oko 20-30% od prihoda koji su veći nego bilo koje “sipanje para” od države. Isto kao što bi dovelo do smaka ako ne bi napisao post na PPP danas, pošto sam napisao onda nikada nećemo saznati. Ali recimo da je jednako izvesno da ne bi bilo smaka sveta kao što je izvesno da manijak kakav je Vučić ne bi pustio da mu omiljena igračka i mašinerija ne bude dominantna na njegovoj straži. Jedino izvesnije od te dve stvari je da Terzić bez sveopšte pomoći države i to na više nivoa, ne bi mogao uspešno da vodi ni zgradu od 4 sprata.
ubibobi Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ali zato Marko Vučković uspešno vodi ko zna koliko četvorospratnica 1
Eleniko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago ne verujem da je on ni kućepazitelj ni domar ali dobro
dragance Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, *edited by mod said: Isto kao što bi dovelo do smaka ako ne bi napisao post na PPP danas, pošto sam napisao onda nikada nećemo saznati. Ali recimo da je jednako izvesno da ne bi bilo smaka sveta kao što je izvesno da manijak kakav je Vučić ne bi pustio da mu omiljena igračka i mašinerija ne bude dominantna na njegovoj straži. Jedino izvesnije od te dve stvari je da Terzić bez sveopšte pomoći države i to na više nivoa, ne bi mogao uspešno da vodi ni zgradu od 4 sprata. Daje šakom i kapom svima koji su mu na liniji. Odnedavno je to i vaš fk, koji je pre toga bio leglo SPSa (više od 30 godina). Da ste pre pustili Ostoju tamo, bilo bi vam bolje već danas. Očekujem vas sledeće sezone na kompetitivnijem nivou.
Recommended Posts