Jump to content
IGNORED

Pomozi bratu grobaru!

MiddleClass

Recommended Posts

Posted

pa to je retardirana ciganija, bukvalno kao da se utrkujemo sa grobljem.  te dve stvari - odnos prema sferu i odnos prema davidovcu su ono lakmus reda veličine testa za psihijatriju. ljudi bukvalno probleme i komplekse iz života projektuju na ovu dvojicu.

• +1 1
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nikodije

307

• Eleniko

233

• booyaka

196

• copkillah

152

Posted
Just now, Nikodije said:

Pa jel najtrofejniji evropski trener treba da se ponaša tako da bi na ppp mogao da postuje samo na Sportiću?

Kakav crni sportić, daleko je od toga.

Jeste minus u smislu stila, posebno zbog toga što je najtrofejniji, ali ponavljam - nije big deal. Suštinski je meni npr. gore Karijevo proračunato ponašanje kod Miklje nego ovo što Željko vruće glave ume zabiti autogol. Kao što mi je gore Larkinovo proturanje kroz noge nego Kalinina reakcija nakon toga. Razumeš na koji način razmišljam :D

A što je najjače, ni jedno ni drugo ni treće ni četvrto nije strašno, nego mi u svojoj dosadi volimo previše da smatramo o svemu :D

Posted

Svaka strana uvek preuveličava svaku reakciju i ponašanje druge strane i to je normalno i očekivano.

• +1 3
Posted

Ma sve ok, nije da smo iznenađeni

Posted

Tako je, mnogo histeričnih reakcija na Željkovu kzn, od usual suspects.

• +1 1
Posted
16 minutes ago, copkillah said:

Svaka strana uvek preuveličava svaku reakciju i ponašanje druge strane i to je normalno i očekivano.

Nađi mi jednog Zvezdinog trenera koji se ovako ponašao, u istoriji. Slobodno preuveličaj ako postoji neka osnova koja bi se mogla preuveličati.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Nikodije said:

Nađi mi jednog Zvezdinog trenera koji se ovako ponašao, u istoriji. Slobodno preuveličaj ako postoji neka osnova koja bi se mogla preuveličati.

Ne misli na ponašanje trenera na KZN, već generalno.

Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

Da, ali isto tako, svi treneri KKCZ koje pamtimo, uz izuzetak Karija Pešića, sve zajedno nisu ni 10% Željka Obradovića. I upravo si potvrdio tezu o preuveličavanju, nije ništa specijalno rekao večeras, pomenuo je sudije, što ja lično ne bih radio, ali on je tamo imao bolji uvid šta se dešavalo nego ti i ja. Na kraju krajeva, ovo što je zakinuta skoro cela sekunda prilikom izvođenja na kraju je dovoljan razlog za popizd, a bilo je još grešaka, iako to nije presudilo, jer je Partizan i uprkos tome imao dovoljno prilika da preokrene.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, copkillah said:

Da, ali isto tako, svi treneri KKCZ koje pamtimo, uz izuzetak Karija Pešića, sve zajedno nisu ni 10% Željka Obradovića. 

svi, sem jednog koji je proverbijalnog obradovića naučio trenerskom zanatu i bez obzira na trofeje /korumpirane/ EL i dalje istorijski veće ime od njega.

no dobro.... ne obazirimo se na realnost.

Posted

Pa ti pamtiš (u širokom smislu te reči), jer imaš sedam banki, ja ga se ne sećam kao trenera.

A i taj koga pominješ je duže bio trener Partizana nego Zvezde.

Posted

lupetaš kao i obično ali neka te to ne omete, ovaj forum ima kompleksniju svrhu od sportske.

Posted

Ma neka si ti, blago meni, podvio rep. :D

Mogao si jednom u životu da ispadneš čovek i da makar prećutiš sopstveni zajeb, kao u slučaju Dunjić, ali nisam iznenađen. :thumbup:

Profesor Nikolić je  je bio trener Partizana dve godine, plus mentorska uloga za Obradovića, a trener Crvene zvezde godinu dana.

Nastavi da izlivaš žuč, poyy.

Posted
29 minutes ago, copkillah said:

nije ništa specijalno rekao večeras

Meni je ovo zasmetalo, izostala je čestitka protivniku na početku obraćanja. A non stop se busa kako se on vratio da smiruje strasti. Šta je problem čestitati pa onda oplesti i po sudijama, i po Balši i prema kome god treba.

• +1 1
Posted

Robija se po ko zna koji put pokazao kao sore loser, big deal

Možda je bio ironičan kad je rekao da je on kriv zbog dve izgubljene lopte kod izvođenja iz auta, ali zapravo je bio u pravu, jer:

- ili nije dobro objasnio igračima koju akciju da igraju

- ili ih nije dobro istrenirao da tu akciju odigraju valjano

- ili traži od igrača da iznesu nešto što oni ne mogu, ali jbga sam ih je birao

Tako da ima samo pravo da se ljuti...

• Haha 1