kralj Posted August 29 Posted August 29 16 minutes ago, napadaj said: Zato si Zvezdo najveća! Sto puta bolje je da propadamo bedno, nego da nam slavni dani budu ovakvi kao njihovi. Vama je Saša Ilić i traktori iz oluje klupski hajlajt.
Eleniko Posted August 29 Posted August 29 1 minute ago, Filozof manijak said: Lol, Kristijan Koji se u novoj moderaciji tretira kao nešto normalno, čestitke sviju 1
ZokiAsov Posted August 29 Posted August 29 4 minutes ago, Filozof manijak said: Lol, Kristijan Kristijan je gori od vucica 5
copkillah Posted August 29 Posted August 29 Nažalost, doveli su ga tad kao cirkusku mečku. Izuzetan blam za nas koji ne može da se obriše, ali ništa preko toga. Veći je problem npr bio Dodik koji je manje-više bio čest gost u Pioniru te jedne sezone, mada je i on skapirao da mu ne prija napušavanje kurcem koje je dobijao uglavnom od partera B. 1
bradilko Posted August 29 Posted August 29 bolje da je isao na zvezdine spektakle. delije su apoliticne
booyaka Posted August 29 Posted August 29 Samo vam je krivo jer smo bolji. Oduvek smo bili bolji. 1 1
Valk Posted August 29 Posted August 29 6 hours ago, Karelia slims said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/marakana-klicala-aco-srbine/490619 je l' se zna ko je ovaj aca srbin sto smo mu sinoc skandirali? I šta kažeš, vratio bi se sa Sportića? 1
pantelia Posted August 29 Posted August 29 35 minutes ago, Tresko said: U čast plasmana, pojeftiniće pašteta sa 30 na 27 dinara.
Milošica Posted August 29 Posted August 29 50 minutes ago, MiddleClass said: Midl ima najbolji pristup priči. Tako bih ja da sam Zvezdaš.
MiddleClass Posted August 29 Author Posted August 29 1 minute ago, Milošica said: Tako bih ja da sam Zvezdaš. Zasto da si? Padni nam na grudi ciganske... 1 1
Recommended Posts