December 22, 2024Dec 22 Author 7 hours ago, bradilko said: pa da savija & komandant marko prime jos jednu nagradu Ima i precih boraca protiv sns zgadije. Otvoreno su im se suprostavili i pokazali zube. Ako je ko zasluzio nagradu to su ovi momci
December 22, 2024Dec 22 5 minutes ago, MiddleClass said: Ima i precih boraca protiv sns zgadije. Otvoreno su im se suprostavili i pokazali zube. Ako je ko zasluzio nagradu to su ovi momci od utorka si na odmoru
December 22, 2024Dec 22 Author Da, utorak pominje i Naneli. I jos pominje kako su se i Zelimir i klub ponjeli prema njemu kao prema poslednjem govnu, ali da je spreman u dresu Efesa da vam pokaze koliko ste se zajebali Edited December 22, 2024Dec 22 by MiddleClass
December 22, 2024Dec 22 sta ti je zivot, ti od utorka na odmoru a naneli pocinje da radi znas i sam kome treba da zahvalis
December 22, 2024Dec 22 12 minutes ago, MiddleClass said: Referees: Uroš Nikolić, Tomislav Hordov, Luka Kardum Čestitke na pobedi 🤝
December 22, 2024Dec 22 Sudi(tj. krade), ono čovićevo govno Uroš Nikolić. Ne znam zašto su to dozvolili posle onog svinjca koji je priredio.
December 23, 2024Dec 23 Author Pankeri i opozicionari reketiraju klub za koji igraju 👏 Procenti od transfera u fudbalu su normalna stvar kada se radi o poslovanju između klubova. Ali, nije logično i nije normalno da procenti od prodaje idu igračima. Iako to nije zabranjeno u FIFA. To mi bode oči i nije etički. Ni prirodno. Čak 25 igrača u Partizanu trenutno ima procenat od sopstvene procene. To je nenormalno. To nikada nisam video!”, rekao je Mijatović.
December 23, 2024Dec 23 Sad mi je jasno što je Robija izabrao 9 stranaca ove sezone (ne znam da li među ostalima ima nekih sa dvojnim državljanstvom), da bi se osigurao da ne podržavaju studente
December 23, 2024Dec 23 3 hours ago, booyaka said: Sad mi je jasno što je Robija izabrao 9 stranaca ove sezone (ne znam da li među ostalima ima nekih sa dvojnim državljanstvom), da bi se osigurao da ne podržavaju studente Duboko u grlo. RIP.
December 23, 2024Dec 23 Jok, taj je stranac, nema on pojma ni o čemu, niti ima bilo kakav uticaj Zato i kažem, Robija promislio dobro
December 23, 2024Dec 23 6 minutes ago, booyaka said: Jok, taj je stranac, nema on pojma ni o čemu, niti ima bilo kakav uticaj Zato i kažem, Robija promislio dobro A Vanji si oduzeo državljanstvo ili kako?