MiddleClass Posted December 22, 2024 Author Posted December 22, 2024 7 hours ago, bradilko said: pa da savija & komandant marko prime jos jednu nagradu Ima i precih boraca protiv sns zgadije. Otvoreno su im se suprostavili i pokazali zube. Ako je ko zasluzio nagradu to su ovi momci 2 1
bradilko Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 5 minutes ago, MiddleClass said: Ima i precih boraca protiv sns zgadije. Otvoreno su im se suprostavili i pokazali zube. Ako je ko zasluzio nagradu to su ovi momci od utorka si na odmoru
MiddleClass Posted December 22, 2024 Author Posted December 22, 2024 (edited) Da, utorak pominje i Naneli. I jos pominje kako su se i Zelimir i klub ponjeli prema njemu kao prema poslednjem govnu, ali da je spreman u dresu Efesa da vam pokaze koliko ste se zajebali Edited December 22, 2024 by MiddleClass
bradilko Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 sta ti je zivot, ti od utorka na odmoru a naneli pocinje da radi znas i sam kome treba da zahvalis
MiddleClass Posted December 22, 2024 Author Posted December 22, 2024 Referees: Uroš Nikolić, Tomislav Hordov, Luka Kardum
copkillah Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 12 minutes ago, MiddleClass said: Referees: Uroš Nikolić, Tomislav Hordov, Luka Kardum Čestitke na pobedi 🤝
Tresko Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Sudi(tj. krade), ono čovićevo govno Uroš Nikolić. Ne znam zašto su to dozvolili posle onog svinjca koji je priredio. 4
MiddleClass Posted December 23, 2024 Author Posted December 23, 2024 Pankeri i opozicionari reketiraju klub za koji igraju 👏 Procenti od transfera u fudbalu su normalna stvar kada se radi o poslovanju između klubova. Ali, nije logično i nije normalno da procenti od prodaje idu igračima. Iako to nije zabranjeno u FIFA. To mi bode oči i nije etički. Ni prirodno. Čak 25 igrača u Partizanu trenutno ima procenat od sopstvene procene. To je nenormalno. To nikada nisam video!”, rekao je Mijatović.
booyaka Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Sad mi je jasno što je Robija izabrao 9 stranaca ove sezone (ne znam da li među ostalima ima nekih sa dvojnim državljanstvom), da bi se osigurao da ne podržavaju studente 1 1
copkillah Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 3 hours ago, booyaka said: Sad mi je jasno što je Robija izabrao 9 stranaca ove sezone (ne znam da li među ostalima ima nekih sa dvojnim državljanstvom), da bi se osigurao da ne podržavaju studente Duboko u grlo. RIP. 1
booyaka Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Jok, taj je stranac, nema on pojma ni o čemu, niti ima bilo kakav uticaj Zato i kažem, Robija promislio dobro
*edited by mod Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 6 minutes ago, booyaka said: Jok, taj je stranac, nema on pojma ni o čemu, niti ima bilo kakav uticaj Zato i kažem, Robija promislio dobro A Vanji si oduzeo državljanstvo ili kako?
booyaka Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Vanja ok, al ovi Arijani, Mariji... nema leba od toga 1
copkillah Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Srećom tu je Branko Lazić da mu hakuju instagram. 1
Recommended Posts